ΣΙΝΕ

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022

Έναρξη των μεγάλων έργων φυσικού αερίου σε Καστοριά, Άργος Ορεστικό και Γρεβενά

Το σήμα της εκκίνησης των έργων έδωσαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της
 ΔΕΔΑ, Μάριος Τσάκας και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της εταιρείας, Βασίλης Κοτρώνης σε ειδική εκδήλωση που... συνδιοργάνωσαν η ΔΕΔΑ και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας χθες στην Καστοριά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Νίκος Παπαθανάσης, η Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών κα Αλεξάνδρα Σδούκου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Κασαπίδης, η επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη κα Μαρία Αντωνίου, ο βουλευτής Καστοριάς κ. Ζήσης Τζηκαλάγιας και οι δήμαρχοι Καστοριάς κ. Γιάννης Κορεντσίδης, Άργους Ορεστικού κ. Πάνος Κεπαπτσόγλου και  Γρεβενών κ. Γιώργος Δασταμάνης.

Σημειώνεται ότι τα έργα φυσικού αερίου στην Καστοριά, το Άργος Ορεστικό και τα Γρεβενά είναι συνολικού προϋπολογισμού 18,5 εκατ. ευρώ (πλέον Φ.Π.Α.) και χρηματοδοτούνται από κεφάλαια της ΔΕΔΑ και πόρους από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Μακεδονίας του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Στο πλαίσιο των έργων θα κατασκευαστούν συνολικά 157 χιλιόμετρα δικτύου με ορίζοντα ολοκλήρωσης το τέλος του 2023. Επίσης, θα πραγματοποιηθούν τουλάχιστον 7.000 συνδέσεις καταναλωτών όλων των κατηγοριών (οικιακών, εμπορικών, βιομηχανικών) έως το 2026.


Φωτογραφία 1 (από αριστερά στα δεξιά):

Η Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών κα Αλεξάνδρα Σδούκου

Ο βουλευτής Καστοριάς κ. Ζήσης Τζηκαλάγιας

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΔΑ κ. Μάριος Τσάκας

Ο αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκος Παπαθανάσης

 

Φωτογραφία 2: Ο Πρόεδρος της ΔΕΔΑ κ. Βασίλης Κοτρώνης

Φωτογραφία 3: Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΔΑ κ. Μάριος Τσάκας

 

Περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε στο ακόλουθο linkhttps://we.tl/t-KLDssjcUSA

Δεν υπάρχουν σχόλια: