ΣΙΝΕ

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Σέρρες: Αφόδευσε στο δοκιμαστήριο και τους είπε «καθαρίστε τα» (pic)

Ένα περιστατικό, το οποίο δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους έλαβε χώρα στις Σέρρες, όπου μια κοπέλα μπήκε σε ένα κατάστημα ρούχων δήθεν να ψωνίσει αντ΄αυτού όμως πήγε στο δοκιμαστήριο και αφόδευσε.

Δεν έχουν προηγούμενο τα όσα έγιναν στις Σέρρες μέσα σε κατάστημα ρούχων. Πρωταγωνίστρια μία κοπέλα, οι αρρωστημένες κινήσεις της οποίας, έχουν καταγραφεί σε βίντεο…

Μπήκε στο κατάστημα ρούχων στις Σέρρες δήθεν για να ψωνίσει, αλλά όπως αποδείχθηκε δεν είχε τέτοιο σκοπό. Για κακή της τύχη, τα όσα έκανε έχουν καταγραφεί σε βίντεο, που την δείχνει να μπαίνει στο δοκιμαστήριο και στη συνέχεια να βγαίνει από αυτό, έχοντας αφήσει τα σημάδια της. Το θέμα άρχισε να μονοπωλεί τις συζητήσεις στις Σέρρες σε τέτοιο σημείο, που έγινε αναφορά και από δημοτική σύμβουλο.

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε κεντρικό κατάστημα ρούχων στις Σέρρες. Μία γυναίκα μπήκε στο κατάστημα και αφόδευσε στο δοκιμαστήριο! Το συμβάν γνωστοποίησε με ανάρτησή της, η δημοτική σύμβουλος Σερρών και επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Σερραίων» Αριάδνη Παπαφωτίου.

«Μου το είπε αυθόρμητα η κοπέλα στο Ταμείο κεντρικού Καταστήματος ρούχων των Σερρών, ζητώντας την γνώμη μου για το τί πρέπει να κάνει! Κυρία -λέει- της πόλης μας, μπήκε το περασμένο Σάββατο στο παραβάν του δοκιμαστηρίου και …αφόδευσε! Το μαγαζί είχε πελάτες αλλά δεν την πείραξε!

Την πράξη της εντόπισε άμεσα πωλήτρια του καταστήματος ύστερα από υπόδειξη άλλου πελάτη, αμφότεροι σοκαρισμένοι! Τρέχοντας την πρόλαβε στον δρόμο έξω από το μαγαζί. Η απάντησή της ήταν: “Καθαρίστε τα” και απομακρύνθηκε… ησύχως! Η φάση είναι καταγεγραμμένη από την κάμερα του καταστήματος, ενώ πελάτες που γνώριζαν την “δράστιδα”, έδωσαν πληροφορίες για την επαγγελματική της ιδιότητα στους καταστηματάρχες!

Μάλλον τρελαθήκαμε εντελώς!…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: