"Νεραϊδόσκονη και Φώς" το ολοκαίνουργιο super χορευτικό τραγούδι για μικρά και μεγάλα παιδιά, μας ταξιδεύει σε κόσμους παραμυθένιους και μαγευτικούς. Είναι το main song της εξαιρετικά επιτυχημένης θεατρικής παράστασης... "Πήτερ Πάν και Τίνκερμπελ στην Χώρα του Ποτέ" από την παιδική σκηνή της Γιούλης Ηλιοπούλου, που παρουσιάζεται φέτος για 3η χρονιά στο 5ο φεστιβάλ παραμυθιού, στον πολυχώρο πολιτισμού Ιντεάλ. Τους στίχους εχει γράψει η Γιούλη Ηλιοπούλου και την μουσική ο Γιάννης Φουστερης. Τραγουδούν οι Τζώρτζης Παπαδόπουλος, Μαρίσα Φαρμάκη, Δέσποινα Κασιώτη, Ολυμπία Μανωλοπούλου, Πένυ Χαλκιά.
Το τραγούδι κυκλοφορεί από την Alpha Records σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και στο νέο κανάλι μας στο ΥouΤube Moutrakia KIDS TV.
Aκούστε το δυνατά και χορέψτε το σαν παιδιά!
Ακούστε το εδώ: https://orcd.co/neraidoskonikaifos
Δείτε το βίντεο στο YouTube: https://youtu.be/izlNxaPBKg4
ΜΟΥΤΡΑΚΙΑ KIDS TV
Το παιδικό κανάλι με τα καλύτερα παιδικά τραγούδια, animation υψηλής αισθητικής, αφηγήσεις παραμυθιών, παιδικές ψυχαγωγικές εκπομπές, οπτικοποιημένες θεατρικές παραστάσεις και άλλες εκπλήξεις από την Αlpha Records και το Tεχνοδρόμιο!
Moutrakia KIDS TV YouTube channel:
https://bit.ly/MoutrakiaTV_YouTube
Ακούστε "Τα Μουτράκια" στο Spotify: https://spoti.fi/3Hpp7pN
https://www.youtube.com/watch?v=izlNxaPBKg4
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ BLOG ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ kostasdigos@yahoo.gr
Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022
Νεραϊδόσκονη και Φως: το τραγούδι της παράστασης Πήτερ Παν και Τίνκερμπελ στον Πολυχώρο Ιντεάλ (video)
==► ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ▼

Πανωλεθρία για την Ελλάδα: «Βουτιά» στα επίσημα στοιχήματα για την Eurovision

Η συγγραφέας Στέλλα Πετρίδου επιστρ...

Άκυρn η συμμετοχń της Klavdia στη E...

Έξαλλη η Τουρκία για την «Αστερομάτα» της Κλαυδίας – Τι συμβαίνει

Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας Εγγραφές στην Α Γυμνασίου 2025-2026

Έναρξη συμμετοχών για το B.C.C.Fest 25-Balkan Classic Contemporary Festival
.jpeg)
Πασχαλινή Μουσική Γιορτή στη Ζάμπια με τη Mylena!

Πασίγνωστος τραγουδιστής κατέρρευσε πάνω στη σκηνή και πέθανε

ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΝΕ

ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ "ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΕΚΕΙ...

Ο ομογενής μαθητής από τη Στουτγκάρ...

«Σύγχρονοι Έλληνες Ποιητές 2025» τ...
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου