Μπροστά σε ένα εντυπωσιακό, όμορφο και συνάμα σπάνιο θέαμα, βρέθηκαν και σήμερα, όπως και χθες, όσοι βρέθηκαν στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.
Χιλιάδες ψάρια, κέφαλοι στην συντριπτική πλειοψηφία, βγήκαν... στην επιφάνεια και δίπλα στους διάφορους χώρους αλλά ανάμεσα και στις βάρκες. Όσοι βρέθηκαν εκεί, κυρίως τα μικρά παιδιά αλλά όχι μόνο, το αντίκρυσαν αποσβολωμένοι, γιατί προφανώς δεν είναι συνηθισμένο αυτό το θέαμα.
Όπως βλέπετε στο ΒΙΝΤΕΟ του γνωστού προπονητή δυναμικών αθλημάτων Master Ioannis Zachos, πραγματικά σε μαγνητίζει αυτό το εκπληκτικό θέαμα.
Η εξήγηση που δίνουν οι ψαράδες της Αλεξανδρούπολης που γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα το θέμα, είναι ότι τα ψάρια ανέβηκαν στην επιφάνεια και βρέθηκαν στο λιμάνι, λόγω του κρύου που επικρατεί στα βάθη της θάλασσας και επειδή η ημέρα και σήμερα είναι καλή με αρκετή ηλιοφάνεια, βγήκαν στην επιφάνεια για να… ζεσταθούν.
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ BLOG ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ kostasdigos@yahoo.gr
Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022
Αλεξανδρούπολη: Εκπληκτικό ΒΙΝΤΕΟ: Εντυπωσιακό, σπάνιο θέαμα στο λιμάνι Αλεξανδρούπολης, με χιλιάδες ψάρια (video)
==► ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ▼

Πήρε τη μηχανή για test drive και εξαφανίστηκε!

ΕΛΑΣ: 3 Τούρκοι δημοσιογράφοι προσήχθησαν το Σάββατο στην Αλεξανδρούπολη

Η ασέβεια του Κυριάκου Μητσοτάκη στο άγημα

Πρωταθλήτρια Ελλάδας Αστυνομικών Διευθύνσεων η ΥΑΒΕ

Θύματα επιδειξία δυο κοπέλες στην Αλεξανδρούπολη!

Φάλαινα 6 μέτρων ξεβράστηκε σε ακτή στην Αλεξανδρούπολη

Μετά το Βόλο, ξεβράζει νεκρά ψάρια η τεχνητή λίμνη του Περδίκκα

Δείτε Το Απίστευτο Που Κάνει Αυτό Τ...

Καταγγελία για ταβέρνα στην Αθήνα: Τηγανίζουν... ζωντανό αστακό - Δείτε βίντεο
.jpg)
ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΑ ΨΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΡΕΠΑΝΟ...
Ιόνιο Πέλαγος: Επιασαν τόνο 390 κιλών και μήκους 3 μέτρων

Koπάδια από νεόφερτο είδος τσούχτρας σε παραλίες της Κρήτης
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου