Aνακοινώσεις για την χαλάρωση των μέτρων του κορωνοϊού από τον Θάνο Πλεύρη.
Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας καταργούνται από 1η Μαΐου έως 31 Οκτωβρίου τα πιστοποιητικά... εμβολιασμού και νόσησης. Το συγκεκριμένο μέτρο θα επανεξεταστεί την 1η Σεπτεμβρίου. Στη συνέχεια, ο κ. Πλεύρης ανέφερε πως το επόμενο διάστημα θα επανεξεταστεί η επίδειξη του ευρωπαϊκού πιστοποιητικού για την είσοδο στη χώρα.
Όπως ανακοινώθηκε, οι μαθητές θα επιστρέψουν από τα σχολεία μετά το Πάσχα χωρίς να χρειαστεί να κάνουν self test.
Από πρώτη Μαϊου ορίζεται ένα rapid τεστ την εβδομάδα για την πρόσβαση των ανεμβολίαστων στους χώρους εργασίας. Από 01.05 έως 31.08 επανέρχεται η λειτουργία όλων των χωρών στο 100%. Έως 31.05.22 παραμένει η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε εσωτερικούς χώρους.
Σήμερα ανοίγει η πλατφόρμα για ραντεβού με την τέταρτη (ή δεύτερη αναμνηστική) δόση για τους πολίτες ηλικίας 70-79 χρόνων και μεθαύριο, Παρασκευή 15 Απριλίου, για τους πολίτες ηλικίας 60-69 χρόνων.
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ BLOG ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ kostasdigos@yahoo.gr
Τετάρτη 13 Απριλίου 2022
Κορωνοϊός: Από 1η Μαΐου τέλος στα πιστοποιητικά
==► ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ▼

Ποδοσφαιριστής μηνύει Pfizer και BioNTech για το εμβόλιο κατά του κоρονοϊού

Αuτές είναι οι παpενέργειες σε óσου...
.jpg)
Επιστημονικός «σεισμός»: Γι’ αυτό α...

«Βόμβα» ΕΟΦ για τα κορωνο-εμβόλια: ...

Στα σκουπίδια εκατομμύρια δόσεις εμ...

Γερμανός υπ. Υγείας: «Υπάρχουν σοβα...

Γερμανοί επιστήμονες προειδοποιούν ...
«Αυτός που κυβερνάει σήμερα»: Ανατρ...

Παγκόσμια ανησυχία για το επικαιροποιημένο εμβόλιο της Pfizer!

Η Pfizer καλείται να αποζημιώσει εκ...

«ΚΕΡΑΥΝΟΣ» από επιστήμονες: Αυτά βρ...

Νέα έγγραφα του φακέλου Pfizer: Το ...
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου