ΣΙΝΕ

Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Σοκαριστικό βίντεο από τον άγριο ξυλοδαρμό μαθήτριας από συμμαθητές της στο σχολείο του 14χρονου που αυτοκτόνησε

Συνεχείς είναι οι καταγγελίες που έρχονται στην επιφάνεια για bullying στο σχολείο του 14χρονου μαθητή ο οποίο έδωσε τέλος στη ζωή του.

Ένα νέο-βίντεο ντοκουμέντο και μια καταγγελία έρχεται στη δημοσιότητα το οποίο προέβαλε ο ΑΝΤ1 στο οποίο έχει καταγραφεί ο άγριος ξυλοδαρμός μιας ανήλικης μαθήτριας του σχολείου αυτού, από ομάδα κοριτσιών και αγοριών. Το περιστατικό σημειώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο.

Μάλιστα, σύμφωνα με την μητέρα της, δεν είναι ο μόνος ξυλοδαρμός που έχει υποστεί το κορίτσι, καθώς σε βάρος της, πέρα από τα σχεδόν καθημερινά περιστατικά απειλών και άσκησης ή απειλής άσκησης βίας, υπάρχει ακόμη μια επίθεση με δυνατά χτυπήματα.

Μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στον ΑΝΤ1 η μητέρα της ανήλικης κοπέλας, αιτία για τον ξυλοδαρμό της κόρης της ήταν μια κατάληψη στο σχολείο. Επιπλέον, ερωτήματα προκαλεί το γεγονός πως όταν η μητέρα ζήτησε από τον διευθυντή του σχολείου να τιμωρήσει τους μαθητές που ξυλοκόπησαν την κόρη της εκείνος της απάντησε πως δεν μπορεί να κάνει κάτι.

Την ίδια στιγμή, οι αρχές συνεχίζουν να αναζητούν στοιχεία για τα αίτια που οδήγησαν τον 14χρονο μαθητή στην αυτοχειρία εξετάζοντας εξονυχιστικά τις ηλεκτρονικές συσκευές του νεαρού μαθητή.


Δείτε το video εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: