ΣΙΝΕ

Τρίτη 17 Μαΐου 2022

Aqua Adventures 2022 by Artemida

O Αθλητικός Οργανισμός Σπάτων-Αρτέμιδος «Η Άρτεμις» ξεκινά δυνατά το φετινό καλοκαίρι καθώς το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου θα διοργανώσει μία από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις στον χώρο του... μαζικού αθλητισμού, το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022.

Το Aqua Adventures by Artemida είναι μια εκδήλωση-συνάντηση για τους φίλους της κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης, αφού είναι η πρώτη φορά που θα γίνει συνάντηση Open Water Swimming 10χλμ εντός Αττικής, παράκτιος και από σημείο σε σημείο! Επίσης, θα υπάρχουν και μικρότερες αποστάσεις 5χλμ, 2χλμ καθώς και μία μικρή διαδρομή 1χλμ, για τους φίλους της θάλασσας! Τέλος, οι μικροί μας φίλοι, θα έχουν την δυνατότητα να λάβουν μέρος σε κολυμβητικό αγώνα 200μ με ξεχωριστές βραβεύσεις!

Άλλη μία πρωτοτυπία, αλλά και λόγος να είμαστε όλοι εκεί, είναι το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Aquathlon που θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της ομοσπονδίας του Ελληνικού Τριάθλου της ΕΟΜΟΠ, μαζί με open κατηγορίες και age groups, ώστε να λάβουμε όλοι μέρος!

Πρωταρχικοί στόχοι της διοργάνωσης είναι η ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού μέσω της προσέλκυσης των κολυμβητών αλλά και τριαθλητών (το aquathlon είναι ένα “μικρό” τρίαθλο), η καλλιέργεια της ευγενούς άμιλλας, των αξιών του αθλητισμού και βέβαια, η τόνωση της τοπικής τουριστικής οικονομίας.

Στο website της διοργάνωσης www.aquadventures.net είναι στην διάθεσή όλων! Οι εγγραφές είναι ανοιχτές και σας περιμένουμε όλους!

Για τον δήμο Αρτέμιδας και την οργανωτική επιτροπή





Δεν υπάρχουν σχόλια: