ΣΙΝΕ

Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

Μύκονος: «Ο 17χρονος έσπασε στο ξύλο τη μάνα του επειδή… την έπιασε στα πράσα με συμμαθητή του»

Ο κακός χαμός στο νησί των Ανέμων!

Σάλο έχει προκαλέσει στο νησί των Ανέμων το βίαιο επεισόδιο που σημειώθηκε μέσα σε καφετέρια στα Ματογιάννα, με μια μητέρα και... έναν ανήλικο γιο να καταλήγουν στο Α.Τ. της περιοχής.

Ο 17χρονος στράφηκε κατά της μητέρας μπροστά στα έκπληκτα μάτια του κόσμου και αφού την έβρισε χυδαία και την καταράστηκε, στη συνέχεια την γρονθοκόπησε στο πρόσωπο. Μιλώντας στο CycladesLive.gr, μια μάρτυρας η οποία αναφέρει ότι βρέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου είχε συγκεντρωθεί μάλιστα πολύς κόσμος, υποστήριξε ότι ο ανήλικος χτύπησε τη μητέρα του επειδή εκείνη την έπιασε να έχει ερωτική επαφή με έναν συμμαθητή του. Μάλιστα όπως λέει η ίδια, ο 17χρονος βρίσκεται ακόμα στο νησί και δεν έχει φύγει, όπως γράφτηκε σε ιστοσελίδες. 

«Το παλικάρι πράγματι χτύπησε τη μητέρα του σύμφωνα με τα όσα έλεγαν. Τη χτύπησε μάλιστα γιατί την έπιασε σε ερωτική επαφή με συνομήλικό του, συμμαθητή του…. Έτυχε να είμαι στο αστυνομικό τμήμα από έξω όταν πήγε η γυναίκα και άκουσα τα οσα έγιναν. Περνούσα από εκεί γιατί πήγαινα στις τουαλέτες που έχει στο τμήμα από πίσω και βασικά είχε μαζευτεί ένα σωρό κόσμος εκεί.. Ο 17χρονος μάλιστα νομίζω πως δεν είχε φύγει από το νησί όπως γράφτηκε. Ηταν εκεί στο Αστυνομικό Τμήμα» ανέφερε η γυναίκα.

Την ίδια ώρα, μια άλλη μαρτυρία αναφέρει ότι ο ανήλικος χτύπησε τη μητέρα του επειδή εκείνη ευχήθηκε να πεθάνει ο βιολογικός του πατέρας, στον οποίο ο 17χρονος έχει ιδιαίτερη αδυναμία. 

Σημειώνεται ότι η 44χρονη μητέρα υπέβαλλε μήνυση στον 17χρονο γιο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: