ΣΙΝΕ

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

Δήμος Γρεβενών: «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022» - Το αναλυτικό πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων - Όλες με ελεύθερη είσοδο

Με πρωταγωνιστή το χαρακτηριστικό αεροπλανάκι που κοσμεί την κορυφή του ιστορικού μας Ρολογιού - σε φωτογραφία του συνδημότη μας Θωμά Μπιζιούρα - ο Δήμος Γρεβενών σας παρουσιάζει το αναλυτικό πρόγραμμα των φετινών... καλοκαιρινών εκδηλώσεων με την επωνυμία «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022» όπου το θέατρο, η μουσική, ο χορός, ο κινηματογράφος, οι εκθέσεις, οι ξεναγήσεις, τα παιδικά παραμύθια αλλά και η γαστρονομία να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Ειδικότερα, από τις 17 Ιουνίου έως και τις 30 Σεπτεμβρίου, θα λάβουν χώρα πάνω από 30 δράσεις τέχνης και πολιτισμού με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, σε μια προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να δώσει τη δυνατότητα σε όλες και όλους, να απολαύσουν δωρεάν πολλές και ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις, οι οποίες υλοποιούνται σε στενή και αγαστή συνεργασία με συλλόγους και φορείς της περιοχής μας.



Η Μελίνα Μποτέλλη στο «Πολιτιστικό Καλοκαίρι» του Δήμου Γρεβενών - Θεατρική παράσταση τη Δευτέρα 20 Ιουνίου στο Κέντρο Πολιτισμού

Στο πλαίσιο των πλούσιων καλλιτεχνικών δράσεων με την επωνυμία «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022» που υλοποιεί ο Δήμος Γρεβενών το φετινό καλοκαίρι, προσκαλεί δημότες και επισκέπτες στην εξαιρετική θεατρική παράσταση της κορυφαίας ηθοποιού Μελίνας Μποτέλλη, η οποία θα ανέβει στις 20:30 το βράδυ της Δευτέρας 20 Ιουνίου στο Κέντρο Πολιτισμού Γρεβενών με ελεύθερη είσοδο για όλες και όλους.

Η πολυτάλαντη ηθοποιός θα παρουσιάσει στην πόλη μας τον εμβληματικό θεατρικό-μουσικό μονόλογο “Δυο Γυμνά Άσπρα Χέρια” που έγραψε και σκηνοθέτησε η ίδια, αποτελώντας έναν πραγματικό ύμνο στην Μητρότητα, την Τέχνη και τη Φαντασία καθώς μας οδηγεί στην ανθρώπινη πλευρά των καλλιτεχνών της Μουσικής σε συνδυασμό με το πανανθρώπινο θέμα Γυναίκα-Μητέρα.

Επισημαίνεται ότι η Δημοτική Αρχή προγραμματίζει πάνω από 30 ποικίλες και δωρεάν πολιτιστικές εκδηλώσεις τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο όπου το θέατρο, η μουσική, ο χορός, ο κινηματογράφος, οι εκθέσεις και οι ξεναγήσεις θα έχουν τον πρώτο λόγο.


 Γραφείο Τύπου

  Δημάρχου Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια: