ΣΙΝΕ

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Aquathlon - Aqua Adventures by Artemida

Έχοντας μόλις ολοκληρώσει και τις τελευταίες εκκρεμότητες μετά τον αγώνα μας “Aqua Adventures by Artemida” στις 4-5 Ιουνίου, δεν μπορούμε να κρατηθούμε από το να αναπολούμε την επιτυχία με την οποία στέφθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Aquathlon... που διοργανώθηκε από την ΕΟΜΟΠ με την αιγίδα του Αθλητικού Οργανισμού δήμου Σπάτων – Αρτέμιδας και τον δήμο Σπάτων- Αρτέμιδας. Οι στιγμές και οι εμπειρίες που ζήσαμε και δημιουργήσαμε θα μας συνοδεύουν εσαεί και θα μας υπενθυμίζουν πως να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Σε αυτό το σημείο αξίζει να ευχαριστήσουμε θερμά όλους εκείνους που μας στήριξαν και μας βοήθησαν με όποιον τρόπο είχαν στην διεκπεραίωση αυτών των αγώνων.

 Αρχικά, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο δήμο Σπάτων-Αρτέμιδας χωρίς του οποίου την συγκατάθεση και την πλήρη κατανόηση και συνεργασία δεν θα ήταν τίποτα από όλα αυτά εφικτό. Όχι μόνο για την υλική αλλά και για την ψυχική προσφορά όλων των εμπλεκόμενων. Δευτερευόντως, τα εύσημα ανήκουν δικαιωματικά στην Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου (ΕΟΜΟΠ), η οποία ήταν παρούσα καθ’όλη την διάρκεια βοηθώντας, στηρίζοντας και προσφέροντας προσωπική γνώση και εμπειρία. Τέλος, το πιο εγκάρδιο ευχαριστώ μας το δίνουμε στους αθλητές και τις αθλήτριες που έλαβαν μέρος στον αγώνα αυτό, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ποσό σημαντικό ρόλο έχει στην ζωή μας ο αθλητισμός.

Τέλος, ειδική μνεία να κάνουμε για την παρουσία της κ. Φάνης Πετραλιά στις απονομές και να την ευχαριστήσουμε για την τιμή που μας έκανε να παρευρεθεί στους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. 


Οι νικητές του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Διάθλου (Κολύμπι-Τρέξιμο) με βάση τις κατηγορίες, τους χρόνους τους και με αναφορά στα σωματεία, με τα οποία συμπεριλήφθηκαν στον αγώνα, είναι:

 

ΑΝΤΡΕΣ: 1ος ΜΠΙΤΑΔΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, 00:24'50"357, Α.Σ ΑΘΛΟΔΡΑΣΙΣ 

                 2ος ΚΑΜΑΡΙΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, 00:29'56"290, ΚΩΣΤΕΑΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ

                 3ος ΓΚΟΤΖΙΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, 00:30'44"553, ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ

 

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: 1η ΤΖΑΧΡΗΣΤΟΥ ΣΟΦΙΑ, 00:34'26"125, ΚΩΣΤΕΑΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ

                    2η ΣΑΡΡΑ ΑΘΗΝΑ, 00:35'52"159, ΟΙ ΑΜΑΖΟΝΕΣ

                    3η ΜΠΙΚΩΦ ΜΑΡΙΑ, 00:39'26"694, ΑΝΕΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ

 

ΕΦΗΒΟΙ: 1ος ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, 00:26'31"784, ΚΩΣΤΕΑΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ

                2ος ΓΚΙΟΚΑΣ ΛΟΥΚΑΣ, 00:31'57"773, Δ.Α.Σ ΑΡΑΦΗΝ

                3ος ΕΝΤΟΥΑΡΤ ΠΑΟΛΕΤ, 00:32'44"196, Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΧΡ.                                                                                                                ΤΖΟΒΑΡΑΣ

 

ΝΕΑΝΙΔΕΣ: 1η ΤΖΟΛΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, 00:34'31"577, ΕΠΕΙΟΣ Γ.Σ ΗΛΙΔΑΣ

                     2η ΚΗΠΟΥ ΕΛΕΝΗ, 00:35'12"417, ΚΩΣΤΕΑΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ

                     3η ΟΠΑΝΤΣΑ ΜΑΡΙΑ, 00:35'30"200, ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ

 

 

Για την οργανωτική επιτροπή


Aqua Adventures 2022 Δελτίο Τύπου O Αθλητικός Οργανισμός Σπάτων-Αρτέμιδος «Η Άρτεμις» ξεκινά δυνατά το φετινό καλοκαίρι καθώς το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου θα διοργανώσει μία από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις στον χώρο του μαζικού αθλητισμού, το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022. 


Το Aqua Adventures by Artemida είναι μια εκδήλωση-συνάντηση για τους φίλους της κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης, αφού είναι η πρώτη φορά που θα γίνει συνάντηση Open Water Swimming 10χλμ εντός Αττικής, παράκτιος και από σημείο σε σημείο! 


Επίσης, θα υπάρχουν και μικρότερες αποστάσεις 5χλμ, 2χλμ καθώς και μία μικρή διαδρομή 1χλμ, για τους φίλους της θάλασσας! Τέλος, οι μικροί μας φίλοι, θα έχουν την δυνατότητα να λάβουν μέρος σε κολυμβητικό αγώνα 200μ με ξεχωριστές βραβεύσεις! Άλλη μία πρωτοτυπία, αλλά και λόγος να είμαστε όλοι εκεί, είναι το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Aquathlon που θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της ομοσπονδίας του Ελληνικού Τριάθλου της ΕΟΜΟΠ, μαζί με open κατηγορίες και age groups, ώστε να λάβουμε όλοι μέρος! 


Πρωταρχικοί στόχοι της διοργάνωσης είναι η ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού μέσω της προσέλκυσης των κολυμβητών αλλά και τριαθλητών (το aquathlon είναι ένα “μικρό” τρίαθλο), η καλλιέργεια της ευγενούς άμιλλας, των αξιών του αθλητισμού και βέβαια, η τόνωση της τοπικής τουριστικής οικονομίας. Στο website της διοργάνωσης www.aquadventures.net είναι στην διάθεσή όλων! Οι εγγραφές είναι ανοιχτές και σας περιμένουμε όλους! 


Για τον δήμο Αρτέμιδας και την οργανωτική επιτροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια: