ΣΙΝΕ

Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

Δήμος Γρεβενών: Δασταμάνης-Τσάκας στο μεγάλο έργο του φυσικού αερίου (Φωτογραφίες)

– Επίσκεψη στο εργοτάξιο της κεντρικής οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου

Τις εργασίες κατασκευής του δικτύου διανομής φυσικού αερίου που είναι σε πλήρη εξέλιξη στην πόλη των Γρεβενών, είδαν από κοντά την...

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022, ο Δήμαρχος Γιώργος Δασταμάνης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ) Μάριος Τσάκας, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Αθανάσιου Φωλίνα και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Χρήστου Τριγώνη.

Ο κ.Δασταμάνης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο σημείο των εργασιών επί της κεντρικής οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου, εξέφρασε τη βαθύτατη ικανοποίηση του για την πρόοδο του σπουδαίου αυτού ενεργειακού έργου, το οποίο διεκδίκησε και πέτυχε η Δημοτική Αρχή.

Νωρίτερα, είχε προηγηθεί ευρεία ενημερωτική συνάντηση στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, παρουσία τοπικών φορέων των Γρεβενών (Μητρόπολη, Εμπορικός Σύλλογος, ΕΒΕ, ΤΕΕ, Νοσοκομείο, Δασαρχείο) με στόχο την καλύτερη πληροφόρησή τους για την πορεία υλοποίησης του δικτύου διανομής, επιβεβαιώνοντας την άριστη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ Δήμου Γρεβενών και ΔΕΔΑ.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, γνωστοποιήθηκε από πλευράς ΔΕΔΑ ότι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα λειτουργήσει γραφείο της εταιρείας στα Γρεβενά, αναλαμβάνοντας τη διεκπεραίωση των αιτήσεων σύνδεσης νοικοκυριών και επιχειρήσεων με το υπό κατασκευή δίκτυο ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη υπάρχει η σχετική διαδικτυακή πλατφόρμα για όσους επιθυμούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους ηλεκτρονικά, την οποία θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΔΕΔΑ (https://deda.gr/).

















Γραφείο Τύπου

  Δημάρχου Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια: