ΣΙΝΕ

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

Tα ψωμοτόπια μας - ΌΧΙ στην κρατική κλοπή

Προς τον αρμόδιο Υπουργό Δασών & Αγροτικής Ανάπτυξης

    Κατάκοπος και σκεπτικός ο φίλος μου Βαγγέλης μετά την επιστροφή μας το απόγευμα του Σαββάτου από τα κτήματα του, που είχαμε όλη την...

μέρα μετρήσει για να τα δηλώσει στο Κτηματολόγιο.

    Απέναντί τα 3 του παιδιά αντιδρούσαν στην δήλωση όλων των κτημάτων, γιατί αρκετά από αυτά τα θεωρούσαν ευτελούς αξίας. Επέμεναν να εγκαταλείψουν έναν αριθμό απομακρυσμένων κτημάτων, ιδιαίτερα δύσβατων, δυσπρόσιτων και μηδαμινής αξίας.

    Στο πρόσωπο του Βαγγέλη προστέθηκε επιπλέον ένα λυπημένο ύφος που προέκυψε από την αντίδραση των παιδιών του, ενώ για αρκετή ώρα ήταν σκεπτικός με σκυμμένο το κεφάλι.

    Ξαφνικά, σηκώθηκε απότομα όρθιος, το πρόσωπό του φωτίστηκε από έκρηξη συναισθημάτων, τα μάτια του άστραψαν, και απευθυνόμενος στα παιδιά του, είπε με δυνατό τόνο στην φωνή του:

    «Ακούστε εδώ παιδιά μου, με τα κτήματα αυτά που λέτε να πετάξουμε, εγώ σας μεγάλωσα και σας σπούδασα, χύνοντας τόνους ιδρώτα σε δύσκολα χρόνια. Έχω ιερό χρέος να σας τα δώσω και τότε, αν δεν τα θέλετε, να τα πετάξετε εσείς.»

    Τα τρία του παιδιά καθηλώθηκαν και με τα κεφάλια τους σκυμμένα, πάγωσαν απο την αντίδραση του πατέρα τους και απομακρύνθηκαν αμίλητοι.

 

Κυριάκος Ταταρίδης

Αρχιτέκτων Μηχανικός

Πρώην Βουλευτής Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια: