ΣΙΝΕ

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022

Συγχαρητήριο μήνυμα του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ν. Γρεβενών

Το ΔΣ του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ν. Γρεβενών συγχαίρει όλους και όλες τους/τις  συναδέλφους/ισσες αναπληρωτές /τριες  που επιτέλους διορίστηκαν στην... Γενική και Ειδική Αγωγή.

Πρόκειται για συναδέλφους/ισσες που τις προηγούμενες σχολικές χρονιές όπως και  την περσινή, δίπλα μας, μαζί μας, κάλυπταν τα τεράστια κενά των σχολείων μας που δημιούργησαν οι αντιεκπαιδευτικές πολιτικές  των κυβερνήσεων των προηγουμένων ετών.

Τίποτα δεν τους χαρίστηκε!

Τόσο οι φετινοί όσο και οι διορισμοί της προηγούμενης διετίας, μετά από αδιοριστία 12 χρόνων, είναι αποτέλεσμα των αγώνων που δώσαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και των τεράστιων αναγκών και κενών στα σχολεία που δημιούργησε η πολύχρονη αδιοριστία.

Σας ευχόμαστε  καλή συνέχεια ως μόνιμοι πλέον, στον μακρύ αλλά όμορφο δρόμο του Δασκάλου, που θέτει όλες τις δυνάμεις του στον αγώνα για τη μόρφωση όλων των παιδιών!

Συνεχίζουμε όλοι μαζί, μόνιμοι και αναπληρωτές, τον αγώνα μέσα από τους Συλλόγους μας  για ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ, για να καλυφθούν όλα τα πραγματικά κενά σε όλα τα σχολεία.

Καλή δύναμη και πάντα με αισιοδοξία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: