ΣΙΝΕ

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

Παρουσιάστρια ειδήσεων κατάπιε μύγα την ώρα που έλεγε ειδήσεις – «Όλοι έχουμε ανάγκη από λίγο γέλιο» (βίντεο)

Το στιγμιότυπο μοιράστηκε η ίδια η παρουσιάστρια που κατάπιε τη μύγα

Τη στιγμή που καταπίνει μια μύγα, στον αέρα των ειδήσεων, μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Twitter παρουσιάστρια από... τον Καναδά.

Η Φάρα Νάσερ, ανάρτησε πριν από μερικές μέρες το στιγμιότυπο αυτό στον λογαριασμό της, επιβεβαιώνοντας πως δεν ξεροκατάπιες απλώς, αλλά κατάπιε μια μύγα που την τριγύριζε την ώρα που έλεγε τις ειδήσεις σε καναδικό δίκτυο Global News.
«Το μοιράζομαι αυτό γιατί όλοι έχουμε ανάγκη από λίγο γέλιο αυτές τις μέρες» έγραψε η Νάσε πάνω από το βίντεο με το στιγμιότυπο. «Κατάπια μια μύγα on air σήμερα» πρόσθεσε στην ανάρτηση που έκανε στις 30 Αυγούστου. Το στιγμιότυπο απαράχθηκε από το Twitter περισσότερες από 346.000 φορές.
Σε συνέντευξή της λίγο αργότερα στο CNN, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως μπορούσε να την καταλάβει να πεταρίζει στο λαιμό της. Καθώς το θέμα έγινε viral στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, η Νάσερ είπε στο τηλεοπτικό ET Canada, πως η μεγαλύτερη ανησυχία της ήταν μην κάτσει το πετούμενο στο φακό της κάμερας. «Το επόμενο που κατάλαβα, ήταν πως βρέθηκε στον λαιμό μου» είπε.

Η Καναδή παρουσιάστρια επανέλαβε πάντως πως υπό το φως πολύ βαριάς επικαιρότητας, χάρηκε που μπόρεσε να προσφέρει λίγο γέλιο στους ανθρώπους. «Οι ειδήσεις είναι τόσο βαριές που είναι πολύ ωραίο να προσφέρω στον κόσμο γέλιο, ακόμη και αν είναι εις βάρος μου» είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: