ΣΙΝΕ

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Σοκ με τρεις αδερφές στη Λάρισα, που τις «τσάκιζαν» στο ξύλο οι γονείς τους

«Μας έλεγε ότι έχουν δικαίωμα να μας χτυπούν σύμφωνα με τον Θεό»!

Τον εφιάλτη που ζούσαν τρεις αδερφές στη Λάρισα από τους ίδιους τους γονείς τους, αποκάλυψαν Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας τα... κορίτσια, μιλώντας για την χρόνια κακοποίησή τους.

Η υπόθεση έφτασε στο δικαστήριο μετά από κατηγορία παράνομης κατακράτησης, που έκανε η μεγαλύτερη 24 ετών κόρη, όταν η μητέρα της κλείδωσε τα δυο κορίτσια στο πλυσταριό για μισή ώρα. Τις κοπέλες άφησε ελεύθερες ο πατέρας τους και εκείνες αμέσως το κατήγγειλαν στην αστυνομία.

Στο δικαστήριο η 24χρονη είπε ότι και οι τρεις αδερφές είναι θύματα ενδοοικογενειακής βίας από τη μητέρα και τον πατέρα τους: «Δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό αλλά αποκορύφωμα ενδοοικογενειακης βίας από τη νηπιακή μας ηλικία». Και συγκλόνισε με την κατάθεσή της λέγοντας ότι ο καθηγητής πατέρας της, την έστειλε δύο φορές στο νοσοκομείο για ασήμαντη αφορμή. Μάλιστα όταν τα κορίτσια παραπονέθηκαν για τη συμπεριφορά των γονιών τους, η μητέρα τους απάντησε ότι «έχουν δικαίωμα σύμφωνα με τον Θεό να μας χτυπούν»!

Όταν η 24χρονη ρωτήθηκε γιατί μένει με τους γονείς της αφού είναι ενήλικη, απάντησε ότι εξαρτάται οικονομικά από τους γονείς της και πρόσθεσε πως η μητέρα της ευθύνεται που έχασε την προηγούμενη δουλειά της.

Τα περιστατικά βίας από τους ίδιους τους γονείς τους, επιβεβαίωσαν και οι άλλες δύο αδερφές, ηλικίας 18 και 16 ετών, με την μικρότερη μάλιστα να λέει πως τις χτυπούσαν για ασήμαντο λόγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: