Μετά το πέρας του Πανηγυρικού Εσπερινού στην ιστορική εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, χοροστατούντους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γρεβενών κ.κ.Δαβίδ, τελέστηκε το πατροπαράδοτο έθιμο της περιφοράς της ιεράς εικόνας πέριξ του ναού, με την καθολική και ευλαβική συμμετοχή των παρευρισκομένων.
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ BLOG ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ kostasdigos@yahoo.gr
Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022
Στην κοινότητα Περιβολίου ο Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης – Πλήθος κόσμου στον εορτασμό του Γενεθλίου της Θεοτόκου (Βίντεο+Φωτογραφίες)
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 7 Σεπτεμβρίου 2022, ο εορτασμός της Μικρής Παναγιάς στην ορεινή κοινότητα Περιβολίου του Δήμου Γρεβενών, παρουσία, μεταξύ άλλων, του... Δημάρχου Γιώργου Δασταμάνη, της Υφυπουργού Παιδείας Ζέττας Μακρή, της Γενικής Γραμματέα του Υπουργείου Ενέργειας Αλεξάνδρας Σδούκου, του Αντιδημάρχου Ορεινών Κοινοτήτων Στέργιου Καλόγηρου και του Προέδρου του χωριού Ιωάννη Ντόντου.
==► ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ▼

Πανγρεβενιώτικη Σύσκεψη για το Μέλλον των Γρεβενών
.jpeg)
Το Pindos Vespa Ride διασχίζει τα υπέροχα Γρεβενά!

Ενημερωτική Εκδήλωση για το Τοπικό ...

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ (ΔΕΥΑΓ) ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Ο Δήμος Γρεβενών στο πλευρό της Εθν...

Δήμος Γρεβενών: «Η πολιτική υποκρισία δεν έχει θέση στην ανάπτυξη των Γρεβενών»

Πρόσκληση στην 16η κατεπείγουσα μει...

ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Μήνυμα του Δημάρχου Γρεβενών με αφο...

Δήμος Γρεβενών: Σημαντική πρόοδος σ...
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου