ΣΙΝΕ

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

Σοκ στα Γρεβενά – Μαχαίρωσε το ζευγάρι που τον φιλοξενούσε

Ο δράστης, που είναι σύντροφος της κόρης της 45χρονης τραυμάτισε το ζευγάρι, στο σπίτι των οποίων διέμενε προσωρινά αλλά αργότερα συνελήφθη.

Να σκοτώσει το ζευγάρι που τον φιλοξενούσε αποπειράθηκε ένας... 51χρονος άνδρας στα Γρεβενά, τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν επιτέθηκε με μαχαίρι σε έναν 73χρονο και μια 45χρονη, μέσα στο σπίτι τους.

Ο 51χρονος, μετά από καβγά που ξέσπασε ανάμεσά τους για άγνωστη αιτία, άρπαξε ένα μαχαίρι και τραυμάτισε τους συγκάτοικούς του, με αποτέλεσμα ο 73χρονος και η 45χρονη να καταλήξουν στο νοσοκομείο.

Λίγη ώρα μετά την επίθεση, ο δράστης συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Σήμερα (14-09-2022) τις πρώτες πρωινές ώρες στα Γρεβενά, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών και του Αστυνομικού Τμήματος Γρεβενών, συνέλαβαν 51χρονο ημεδαπό για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων σε βάρος δύο ημεδαπών, ενός 73χρονου και μίας 45χρονης.

Ειδικότερα, σήμερα (14-09-2022) τις πρώτες πρωινές ώρες στα Γρεβενά, ο 51χρονος ημεδαπός, με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου (μαχαιριού), τραυμάτισε τους προαναφερόμενους ημεδαπούς. Στην κατοχή του 51χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το ανωτέρω μαχαίρι.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: