ΣΙΝΕ

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμυγδαλιών ανακοινώνει πως: 1. Τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου και ώρα 13.00 θα πραγματοποιηθεί η «2η γιορτή τσιγαρίδας» στο προαύλιο του σχολείου με... δωρεάν τσιγαρίδες, κρασί και γλέντι με το συγκρότημα του Κώστα Τσιοτίκα.

2. Την Πρωτοχρονιά θα γίνει η αναβίωση του εθίμου των «ρουγκατσαριών» στις Αμυγδαλιές. Τα ρουνγκουτσάρια θα επισκεφθούν όλα τα σπίτια του χωριού και περίπου στις 3.00μ.μ. το έθιμο θα κορυφωθεί με χορό στην πλατεία. Προκειμένου να γίνει η αναβίωση των «Ρουνγκουτσαριών 2023», παρακαλούνται  όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην αναβίωση του εθίμου, να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο  του Συλλόγου   Αργύρη Καραλιόλιο    (τηλ. 6978142551) μέχρι στις 20 Δεκεμβρίου 2022.

3. Tο Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023 στις 8.30μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός του Συλλόγου στο «Ηχοδρόμιο» με το συγκρότημα του Θοδωρή Χαλιάσου και στο τραγούδι τον Δημήτρη Τζίμα και την Ράνια Θεοχάρη.  Στην αρχή της εκδήλωση θα γίνει η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου και θα χορέψει το χορευτικό του Συλλόγου μας, ενώ με την κάρτα της εισόδου θα συμμετέχετε σε κλήρωση με πλούσια δώρα. Είσοδος 8 ευρώ..

           Τέλος το Δ.Σ. του Συλλόγου εύχεται σ’ όλους Χρόνια Πολλά, καλές γιορτές, ειρηνικό, ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2023.


                

΄Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Γραμματέας                               Ο Πρόεδρος   

Νικόλαος Δεινόπαπας                              Αργύριος Καραλιόλιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: