ΣΙΝΕ

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

Πλήθος κόσμου (καμιά 50αριά) περίμενε τον Μητσοτάκη στην Καστοριά - Άγριο “κράξιμο” από τους αγρότες!


Τον Κυριάκο Μητσοτάκη περίμεναν στην Καστοριά σχεδόν 50 άνθρωποι. Όλοι οι υπόλοιποι ήταν δημοσιογράφοι, αστυνομικοί και τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.
Την Καστοριά επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Η υποδοχή του πρωθυπουργού στην πόλη δεν πρέπει να ήταν αυτή που ο ίδιος περίμενε, αν λάβουμε μάλιστα υπόψη ότι ο νομός ήταν ο μοναδικός σε όλη την Ελλάδα που χάρισε ποσοστό άνω του 50% (50,23%) στη Νέα Δημοκρατία στις προηγούμενες εκλογές.

Όπως μπορεί κανείς να διακρίνει στα πλάνα του τοπικού site svouranews.gr περίπου 50 άνθρωποι περίμεναν όλοι και όλοι τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Καστοριά, κατά την άφιξή του στο κέντρο της πόλης.

Όλοι οι υπόλοιποι ήταν δημοσιογράφοι, αστυνομικοί και τοπικά στελέχη του κυβερνώντος κόμματος που και να μην ήθελαν δεν μπορούσαν να μην ήταν εκεί, ενώ δέκα ήταν τουλάχιστον τα αυτοκίνητα που τον συνόδευαν.


Άγριο “κράξιμο” στην Καστοριά για τον Μητσοτάκη από τους αγρότες! “Μας έχεις εξαθλιώσει με την πολιτική που ακολουθείς” του φώναζαν αγανακτισμένοι


Την οργή των αγροτών και των παραγωγών μήλων συνάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην επίσκεψη που έκανε στο μπλόκο της Καστοριάς.

Οι αγρότες του τα “έψαλαν” λέγοντας του ότι τους έχει εξαθλιωσει με το την πολιτική των κυρώσεων απέναντι στην Ρωσία και ζήτησαν άμεσα στήριξη.

Αυτό που έκανε εντύπωση ήταν ο στρατός που είχε μαζί του ώστε να τον προστατεύει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: