ΣΙΝΕ

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Βόμβα – Ο «ξανθός μάγος» συνελήφθη για τον βιασμό της ανήλικης βαφτισιμιάς του

Στη φυλακή βρίσκεται ο διάσημος Έλληνας ταχυδακτυλουργός που μεσουρανούσε τις δεκαετίες του 70, 80 και 90, καθώς τον κατηγόρησε για βιασμό η 16χρονη βαφτιστήρα του.Ο Γρηγόρης Παπαϊωάννου, ή ο γνωστός σε όλους μας «ξανθός μάγος» με τα... λιοντάρια, είναι ο 78χρονος που κατηγορείται για τον κατ΄επανάληψη βιασμό της 16χρονης βαφτισιμιάς του.

Μετά την απολογία του στον ανακριτή, και παρόλο που αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, προφυλακίστηκε προσωρινά.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, το κορίτσι προχώρησε σε καταγγελία σε βάρος του 78χρονου στην υποδιεύθυνση ανηλίκων Θεσσαλονίκης και υποστήριξε πως όλα γίνονταν κατά τα διαστήματα από το καλοκαίρι του 2020 έως το 2021 στο κτήμα του κατηγορούμενου στη Χαλκιδική.

Όπως κατέθεσε τον επισκεπτόταν τακτικά και πολύ συχνά στον χώρο βρίσκονταν μόνοι τους. Η ίδια τον κατηγορεί πως για να μην αντιδράει της έδινε αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες.

Συγκεκριμένα, έπειτα από σχετική καταγγελία, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας σχημάτισαν ποινική δικογραφία σε βάρος του 78χρονου, καθώς από τον Ιούνιο του 2020 έως τον Αύγουστο του 2021 ενώ βρισκόταν μόνος του με την 16χρονη (το 2020) βαφτισιμιά του στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής, της έδινε κάνναβη σε τσιγάρο και αλκοόλ ώστε να μη μπορεί να φέρει αντίσταση και στη συνέχεια την εξανάγκαζε σε γενετήσιες πράξεις.

Το συγκεντρωθέν προανακριτικό υλικό υπεβλήθη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, δυνάμει του οποίου εκδόθηκε ένταλμα προσωρινής κράτησης, οπότε και συνελήφθη και οδηγήθηκε στις φυλακές Γρεβενών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, πρόκειται για άνδρα που βιοποριζόταν στην περιοχή της Νέας Καλλικράτειας ως ταχυδακτυλουργός, στον οποίον μάλιστα είχε αποδοθεί το παρατσούκλι «Ξανθός Μάγος».

Σημειώνεται, ότι ο κατηγορούμενος είχε μια λαμπρή καριέρα, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, ενώ είχε κάνει περιοδείες σε ΗΠΑ και Ιαπωνία.

Μάλιστα, κάτι που χαρακτήριζε τις παραστάσεις του, ήταν τα έντονα νούμερα του, καθώς κάρφωνε μαχαίρια πάνω του, χρησιμοποιούσε τρυπάνια και άλλα αντικείμενα.
.
Εικόνες από το εσωτερικο του σπιτιού του
Εικόνες από το εσωτερικο του σπιτιού του

Δεν υπάρχουν σχόλια: