Στα δικαστήρια έφτασε η κόντρα μεταξύ δύο γειτόνων σε παραλιακό χωριό του Πηλίου, οι οποίοι πιάστηκαν στα χέρια για τη θέση ενός κάδου σκουπιδιών.
Οι δύο άνδρες έφτασαν στο σημείο να πιαστούν στα χέρια, με τον έναν να… δαγκώνει τον γείτονα του στη μύτη κόβοντας του ένα κομμάτι!
Οι δύο άνδρες από το Πήλιο, αφού μετέφεραν πολλές φορές εναλλάξ τον συγκεκριμένο κάδο σκουπιδιών ο ένας μπροστά στην πόρτα του άλλου, τον Ιούλιο του 2020 κατέληξαν, να προσπαθήσουν να «επιλύσουν» το ζήτημα με τη βία και έπειτα να καταθέσουν εκατέρωθεν μήνυση για ξυλοδαρμό.
Στις 24.04.2023, ξεκίνησε η εκδίκαση της υπόθεσης στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου με κατηγορούμενο τον ένα από τους δύο, 45 ετών, ο οποίος αντιμετωπίζει δίωξη για βαριά σωματική βλάβη και ακρωτηριασμό, καθώς δάγκωσε τη μύτη του γείτονα-μηνυτή του, κόβοντας ένα κομμάτι της, αλλά και του ξερίζωσε μια τούφα από τα μαλλιά.
Ο 45χρονος, όπως αναφέρει το thenewspaper.gr, υποστηρίζει πως κατέληξε να φέρει τα χτυπήματα αυτά από αυτοάμυνα, γιατί βρισκόταν ακινητοποιημένος στο έδαφος από τον μηνυτή του, ο οποίος του επιτέθηκε πρώτος.
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ BLOG ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ kostasdigos@yahoo.gr
Τετάρτη 26 Απριλίου 2023
Τσακώθηκε με τον γείτονα του για τον κάδο σκουπιδιών και του δάγκωσε την μύτη
==► ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ▼

Π. Κουκουλόπουλος: «Μετά τη θετική ...

Πτολεμαΐδα: Ο καυγάς κατέληξε σε πυ...

Τα Γρεβενά θα επισκεφθεί την Παρασκ...

Υποχρεωτική ασφάλιση Επιχειρήσεων για Φυσικές Καταστροφές από 01-06-2025

Φλώρινα: Άγριο έγκλημα στην χώρα μα...

Ο ”Κανένας” που κερδίζει τον Μητσοτ...

Π. Κουκουλόπουλος: «”Στα μυστικά του βάλτου” της καύσης απορριμμάτων»

Χωρίς σπίτι, χωρίς γιατρούς, χωρίς ...

Τραγωδία στη Λευκάδα: 30χρονος πνίγηκε στο bachelor party του

Υποχρεωτική πληρωμή ενοικίων μέσω τράπεζας και φορο-ανατροπές: Τέλος στα μετρητά

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙ...

Αναφορά του Π. Κουκουλόπουλου στη Β...
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου