ΣΙΝΕ

Τρίτη 25 Απριλίου 2023

΄΄ΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ΄΄ Ο Κυριάκος Ταταρίδης για Δήμαρχος Γρεβενών

Στην πιο ώριμη φάση της ζωής του με επιστημονική κατάρτιση, πλούσια εμπειρία, αποδεδειγμένη ικανότητα και γνώσεις, με σχέδιο και όραμα, με πρωτοβουλίες και πυγμή και με ένα αστείρευτο πάθος και αγάπη για... την πατρογονική γενέθλια γη μας.

   Γνωρίζει τον Δήμο στην κάθε του γωνιά με τις δυνατότητες του, τα προβλήματά και τις ανάγκες του και μπορεί να σχεδιάσει, να διεκδικήσει και να πετύχει άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις.

   Ξέρει να αντιμετωπίζει αστοχίες και προβλήματα που ανήκουν ακόμη και σε επίπεδο Κυβέρνησης και με τεκμηρίωση και πειθώ έχει την ικανότητα να προτείνει νομοθετικές ρυθμίσεις που θα αλλάξουν θεσμικά ζωτικά ζητήματα, δίνοντας έτσι ελπιδοφόρα προοπτική και δυνατότητες για μια νέα αναπτυξιακή πορεία.

   Έχει την ανθρώπινη επικοινωνία με ανάλογο χαρακτήρα που δομήθηκε από μικρό παιδί, έγινε φίλος με όλους τους πολίτες του Δήμου και δεν ξεχώρισε ούτε αδίκησε συνάνθρωπό μας τα χρόνια της κοινοβουλευτικής του εξουσίας.

   Είναι ο άνθρωπος που, με το πολιτικό του ανάστημά, σχεδίασε και επέβαλε πολιτικές πρωτόγνωρες για την χώρα, με εκατοντάδες έργα υποδομών και χιλιάδες σπίτια, ενώ αποκατέστησε εργασιακά εκατοντάδες νέους του τόπου μας.

   Είναι ο άνθρωπος του πολιτισμού και του αθλητισμού με έντονη ενασχόληση και προσφορά και πάντα δίπλα και ενεργά σε όλους τους τοπικούς μας φορείς.

   Μετά από μια μακρά περίοδο διαρκούς παρακμής και πολιτικής ανυπαρξίας στον τόπο μας, δημιουργείται η ιστορική αναγκαιότητα να ηγηθεί και πάλι στον θεσμό του Δημάρχου για να επαναλειτουργήσει τις δυνατότητες που διαθέτει η περιοχή μας και που,  δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια έχουν σιγήσει.

   Είναι ο ακούραστος, ο δημιουργικός και με αποτέλεσμα ο φίλος μας, ο Αρχιτέκτων του Νομού, ο άνθρωπός μας, ο Κυριάκος Ταταρίδης.

   Το γραφείο του επί της οδού Αριστείδου 17 & Ταλιαδούρη στον 1ο Όροφο θα λειτουργεί από σήμερα από τις 18:00 έως τις 20:00 μ.μ. ως ΄΄πολιτικό πέρασμα΄΄ για τους συνεργάτες και τους φίλους του. 

Μετά τιμής,

Ταταρίδης Κυριάκος

Αρχιτέκτων Μηχανικός Α.Π.Θ.

Πρώην Βουλευτής Γρεβενών

Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια: