ΣΙΝΕ

Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Aπο την ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών Κυριάκου Ταταρίδη στον Σύλλογο Γρεβενιωτών Θεσσαλονίκης

«Ανατρέψαμε την κίνηση των βορείων Βαλκάνιων γειτόνων μας που κατέθεσαν στην Ε.Ε. προς έγκριση το έργο της ΄΄Παρεγνατίας΄΄ και κατασκευάσαμε τάχιστα με νέα χάραξη την ΄΄ΕΓΝΑΤΙΑ΄΄, για να γίνουν τα Γρεβενά και η Θεσσαλονίκη... δυο γειτονιές, ώστε να επικοινωνούν με άνεση, ασφάλεια και στον ελάχιστο χρόνο.

    Ανατρέψαμε τον οικιστικό μαρασμό όλων των χωριών του Νομού μας και κατασκευάσαμε 8.000 σύγχρονα σπίτια, ώστε να έρχεστε πιο συχνά και να πυκνώσετε και άλλο τις επισκέψεις σας στον τόπο μας, ψωνίζοντας από την τοπική μας αγορά και ενισχύοντας την οικονομία της πόλης μας.

    Καλούμαστε και πάλι να ανατρέψουμε ως ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ την φθίνουσα οικονομική μας πορεία και να συγκρατήσουμε την πληθυσμιακή αιμορραγία που απειλεί να αφανίσει τον τόπο μας.»


    Με την σύντομη αυτή ομιλία ο κ. Ταταρίδης εισέπραξε το πιο θερμό χειροκρότημα από τις Γρεβενιώτισσες και τους Γρεβενιώτες της Θεσσαλονίκης, που γνωρίζουν πολύ καλά το έργο του και τις δυνατότητες που έχει, ώστε και πάλι τα Γρεβενά να περάσουν σε μια νέα αναπτυξιακή φάση.

 

Μετά τιμής,

Ταταρίδης Κυριάκος

Αρχιτέκτων Μηχανικός Α.Π.Θ.

Πρώην Βουλευτής Γρεβενών

Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια: