ΣΙΝΕ

Τρίτη 9 Μαΐου 2023

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Του Υποψηφίου Δημάρχου Κυριάκου Ταταρίδη

Εξαιτίας των σχολίων για την απουσία μου στην επίσκεψη του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Ν. Ανδρουλάκη στα Γρεβενά, θέλω να δηλώσω τα εξής:

    Οι συμπατριώτες μου γνωρίζουν την πολιτική ταυτότητά του...

τρεις φορές εκλεγέντος και δώδεκα φορές υποψηφίου Βουλευτή του Νομού έως και τις εκλογές του 2019, κάτι που σπανίζει στην πολιτική ζωή της χώρας.

    Παίρνοντας την απόφαση να διεκδικήσω το αξίωμα του Δημάρχου, ένιωσα την υποχρέωση να ασκήσω μια πολιτική που θα αγκαλιάσει το σύνολο της γρεβενιώτικης κοινωνίας και, για αυτό τον λόγο, δεν παραβρέθηκα σε καμιά επίσκεψη πολιτικού αρχηγού στα Γρεβενά, σεβόμενος τις πολιτικές πεποιθήσεις όλων των συμπολιτών μας.

    Με αυτόν τον τρόπο, θέλω να πιστοποιήσω μια μαχητική, οραματική και αναγεννησιακή πορεία που σχεδιάζω για τον τόπο μας, που καταρρέει από  ανεπαρκείς και τυχαίους εκπροσώπους που βρίσκονται στα τοπικά αξιώματα τα τελευταία χρόνια, και που κατάφεραν να αποδομήσουν την γρεβενιώτικη άνοιξη και άνθιση, ένα παγκόσμιο πρότυπο του τόπου μας, που υλοποίησα τα χρόνια της κυβερνητικής μου θητείας.

    Είναι θανάσιμη ανάγκη και επιβάλλεται να προχωρήσουμε με ικανά, καταρτισμένα και έμπειρα στελέχη της γρεβενιώτικης κοινωνίας, καταξιωμένα επαγγελματικά, και μαζί με την νεολαία, να θεμελιώσουμε και να κτίσουμε μια νέα εποχή Ανάπτυξης και Προόδου.

Το οφείλουμε στην αγαπημένη μας γενέθλια γη και στα παιδιά μας.

 

Μετά τιμής,

Ταταρίδης Κυριάκος

 Αρχιτέκτων Μηχανικός Α.Π.Θ.

Πρώην Βουλευτής Γρεβενών

Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια: