ΣΙΝΕ

Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

Απονομή πρωταθλήματος στις Σειρήνες Γρεβενών

Σε πανηγυρικό κλίμα έγινε η απονομή του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Β' Κατηγορίας γυναικών στις Σειρήνες Γρεβενών. Η γυναικεία ομάδα που εκπροσώπησε επάξια τον νομό στις εθνικές κατηγορίες τερμάτισε... πρώτη και αήττητη, παίρνοντας την άνοδο για την Α' Κατηγορία.

Στο ενωσιακό γήπεδο έγινε φιλικό με την γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ, η οποία κατέκτησε φέτος το πρωτάθλημα στην Α' Κατηγορία. Ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-0, αλλά αυτό μικρή σημασία είχε.
Το παρών έδωσαν σε αυτή τη φιέστα των Σειρήνων ο βουλευτής του νομού Ιωάννης Γιάτσος, ο αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Φωλίνας, ο δήμαρχος Γιώργος Δασαμάνης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δαβίδ, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Στέργιος Αντωνίου και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δημοσθένης Κουπτσίδης.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, τιμήθηκαν και οι γιατροί Λιάντσης και Μαγιάννης, που βρίσκονται πάντα δίπλα στην ομάδα και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Ξεχωριστό χρώμα έδωσαν και οι φίλοι του ΠΑΟΚ από τον σύνδεσμο Γρεβενών, που είχαν την ευκαιρία να χειροκροτήσουν την επιτυχημένη γυναικεία τους ομάδα.







Δεν υπάρχουν σχόλια: