ΣΙΝΕ

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Πανέλληνιες 2023: Δεν ευχήθηκε καλή επιτυχία γιατί είναι… καντέμης – To βίντεο Μητσοτάκη που κάνει πάταγο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αναβαθμίσει την επικοινωνιακή του γραμμή με τον κόσμο σε σχέση με παλιότερα, αφού χρησιμοποιεί και τα social media σαν ένα νέο εργαλείο, το οποίο έχει μεγάλη απήχηση στους νέους.

Ο Πρωθυπουργός δημοσιεύει βιντεάκια στο Tik Tok και... συγκεκριμένα την Πέμπτη 1/6 θέλησε να ευχηθεί σε όσους δίνουν Πανελλήνιες φέτος, με έναν ιδιαίτερο και σίγουρα αυτοσαρκαστικό τρόπο.

Είναι γνωστό, πως πλανάται στον αέρα μία φήμη, πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης από πολλούς θεωρείται ”γρουσούζης” με τον ίδιο να τρολάρει επί της ουσίας τον εαυτό του, όσο ευχόταν παράλληλα στους υποψήφιους ”Καλή επιτυχία”.
Το τρολ βίντεο του Κυριάκου Μητσοτσάκη για όσους δίνουν Πανελλήνιες

«Πήγα να κάνω ένα βίντεο για να σας ευχηθώ καλή επιτυχία αλλά οι συνεργάτες μου μού είπαν “σταμάτα, τι πας να κάνεις;”. Στα σοβαρά τώρα, για όσες και όσους ξεκινούν Πανελλήνιες, εύχομαι καλή δύναμη, κουράγιο, ψυχραιμία κυρίως και όλα θα πάνε καλά. Είμαστε ήδη περήφανοι για εσάς», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ένα βίντεο που ΔΕΝ σας εύχομαι καλή επιτυχία!», έγραψε στη συνέχεια.

Δείτε το βίντεο:
@kyriakosmitsotakis_ Ένα βίντεο που ΔΕΝ σας εύχομαι καλή επιτυχία! #KyriakosMitsotakis #ekloges2023 ♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis

Δεν υπάρχουν σχόλια: