ΣΙΝΕ

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

«Από το 3ο εμβόλιο και μετά..»: Θρήνος για τον Γιάννη Φλωρινιώτη, όσα δήλωνε 3 μήνες πριν από τον θάνατό του

Σε ηλικία 76 ετών απεβίωσε ο Γιάννης Φλωρινιώτης, ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία» λόγω σοβαρού πνευμονικού εμφυσήματος. Ο θάνατός του προήλθε από καρδιακή ανακοπή.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Γιάννης Φλωρινιώτης είχε κληθεί ως καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» του καναλιού Open, όπου παραχώρησε μια εκτενή συνέντευξη στη Μπέττυ Μαγγίρα, καλύπτοντας διάφορα θέματα.

Γιάννης Φλωρινιώτης: Τα όσα αποκάλυψε στη Μπέττυ Μαγγίρα

«Δεν έχω παράπονο. Πέρασα δύσκολα χρόνια σαν παιδί στα ορφανοτροφεία αλλά κατάφερα στη δουλειά μου τουλάχιστον, να περάσω στην αντίπερα όχθη και να είμαι σχολή για νέους», είχε τονίσει αναφερόμενος στην παιδική του ηλικία.

Μιλώντας για τη ζωή του το τελευταίο καιρό, ο Γιάννης Φλωρινιώτης είχε αποκαλύψει σχετικά με τις περιπέτειες που αντιμετώπισε με την υγεία του ότι: «Με τη σύζυγό μου μένουμε μαζί και καλά που έγινε αυτό. Τώρα τελευταία περνάω δύσκολα με την υγεία μου, το παλεύω και έχω προετοιμάσει τα παιδιά. 
Από το τρίτο εμβόλιο και μετά ζω με οξυγόνο»

Αργότερα, κατα την διάρκεια της συνέντευξης, ο πολύ γνωστός τραγουδιστής είχε επισημάνει πως: «Τα έχω ζήσει όλα σε όλο τους το μεγαλείο, αλλά δεν έδινα σημασία. Έκανα αυτό που θέλω. Παρότρυνα τα παιδιά μου να ασχοληθούν και το πρώτο που τους έλεγα είναι ότι θα τα έχετε καλά με τον κόσμο, θα τον αγαπάτε και θα τον σέβεστε. Οι εταιρείες καλές είναι, αλλά μια εταιρεία μπορεί να σε πάρει, να σου κάνει έναν δίσκο και μετά, να σε στύψει και να σε πετάξει. Αν τα έχεις καλά με τον κόσμο, θα σε αγαπά και θα σε κρατά μέχρι τώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις