ΣΙΝΕ

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Ο κακός χαμός σε στάση λεωφορείου: «Ξεζουμίζεις τον γέρο» φώναζε η απατημένη σύζυγος σε νεαρή

Μια απίστευτη ιστορία με επιθέσεις υβριστικές και που πολλές φορές ξεπερνούσαν και τα όρια του χυδαίου φτάνοντας μέχρι και τις αίθουσες του δικαστηρίου. Καθώς μια διαζευγμένη γυναίκα ισχυριζόταν,... αναληθώς όπως αποδείχθηκε, ότι ο πρώην σύζυγός της, ηλικίας 68 ετών, τότε, είχε ερωτικές σχέσεις με ανύπαντρη γειτόνισσα, η οποία τον «ξεζούμιζε». Δεν έχανε την ευκαιρία, όπου την έβρισκε, να τη βρίζει.

Μία φορά, μάλιστα, την πέτυχε στη στάση του λεωφορείου και παρουσία περίπου 40 ατόμων την «ξεφτίλισε» για αρκετή ώρα με ένα σοκαριστικό υβρεολόγιο, σκληρές υποτιμητικές, προσβλητικές και άκρως ανήθικες αναφορές και κατάρες.

Η ανύπαντρη επί σειρά ετών γειτόνισσά της διέμενε με τη μητέρα και την αδελφή της σε διαμέρισμα. Στην απέναντι πολυκατοικία διέμενε η διαζευγμένη, με την οποία είχαν τυπικές σχέσεις, υπό την έννοια ότι αντάλλασσε μαζί της έναν απλό χαιρετισμό η μητέρα των δύο κοριτσιών.

Η διαζευγμένη από το 2018 ήταν σε διάσταση με τον 68χρονο πρώην σύζυγό της. Δύο χρόνια πριν από αυτό, το 2016, ισχυριζόταν ότι η απέναντι ανύπαντρη γειτόνισσα διατηρούσε ερωτική σχέση με τον σύζυγό της. Ετσι, άρχισε να την καθυβρίζει και να της λέει ανάρμοστα λόγια, ακόμα και παρουσία τρίτων προσώπων. Έφτασε μάλιστα στο σημείο η άτυχη κοπέλα για να γλιτώσει από όλα αυτά να αλλάξει κατοικία, ενώ υπέβαλε μήνυση σε βάρος της διαζευγμένης.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι

Η τελευταία σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν όταν η διαζευγμένη συνάντησε την δήθεν ερωμένη του πρώην συζύγου της στη στάση όπου περίμενε το λεωφορείο για να πάει στην εργασία της.

Την πλησίασε, όχι για να περιμένει το λεωφορείο μαζί με τους υπόλοιπους, αλλά παρουσία περίπου 40 ατόμων που περίμεναν στην ουρά για να μπουν στο λεωφορείο, άρχισε δυνατά να τη «στολίζει» για αρκετή ώρα. Χρησιμοποίησε σκληρά, υποτιμητικά και προσβλητικά λόγια για την προσωπικότητά της και την απαξίωσε ηθικά. Το ίδιο έκανε για τα άλλα δύο μέλη της οικογένειάς της.

Σοκάρουν οι χυδαίες επιθέσεις της στο δικαστήριο

Η διαζευγμένη, σε έξαλλη κατάσταση, σύμφωνα με την αρεοπαγιτική απόφαση, απευθυνόμενη στην ανύπαντρη κοπέλα, άρχισε να λέει: «Εβγαλες τα βυζ… έξω που έχουν κρεμάσει, έχουν φτάσει στο πάτωμα, τα σέρνεις και τα πατάς και πας για πήδ… πρωί-πρωί με τον γέρο. Δεν βλέπεις τα χάλια σου; Έφαγες χθες το καδρόνι και πας να το φας και σήμερα. Δεν χόρτασες, δεν ευχαριστήθηκες. Αλλά σε δικαιολογώ γιατί σε έχει φάει τόσα χρόνια αγάμ… και έχεις πέσει με τα μούτρα στον γέρο και τον ξεζουμίζεις. Αλλά τον αρμέγεις καλά».

Το υβρεολόγιο επεκτάθηκε και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας της κοπέλας, τη μητέρα και την αδελφή της, λέγοντας: «Και οι τρεις είστε που… Η αδερφή σου είναι τσιλιαδόρος και κάθε μέρα εσύ πηδάς από πίσω τον φράχτη για να γαμ… με τον γέρο. Κανένας δεν σε παντρεύεται. Νομίζεις ότι θα σε παντρευτεί; Κάνετε πιάτσα και οι τρεις, μητέρα και αδερφή, γι’ αυτό σας έδιωξαν από το σπίτι στην παλιά γειτονιά. Γιατί κάνατε αίσχη. Τρώτε λεφτά από τους γέρους οικογενειακώς. Εσείς, οι Ελληνίδες, είστε οι λυσσάρες και κλείνετε τα σπίτια, όχι οι ξένες. Ηρθατε εδώ και βρωμίσατε τη γειτονιά. Η βρωμιά και η δυσοσμία σας φτάνει παντού».

Στη συνέχεια προχώρησε στις κατάρες: «Να βγάλεις τον καρκίνο από κάτω μέχρι τα βυζ… και το στόμα και να σε νεκροφιλήσει η μάνα σου! Να γεμίσεις καρκίνο! Σε δύο χρόνια θα γίνει 70 χρονών ο γέρος. Είναι καρκινοπαθής. Τον έχεις ξεζουμίσει. Του τρως λεφτά με τη μάνα σου και την αδερφή σου.
 Ούτε το βρακί σου δεν πλένεις, άχρηστη, τεμπέλα».

Και συνέχισε με στεντόρεια φωνή: «Εγώ έζησα 43 χρόνια την οικογένειά μου, έκανα παιδιά. Εσύ γιατί δεν παντρεύεσαι; Γιατί κανένας δεν σε παίρνει. Μόνο για πήδ… σε έχουν. Από κάτω να γεμίσεις καρκίνο. Οπως έβγαλα τον καρκίνο στον άντρα μου, έτσι θα τον βγάλω και σε σένα. Μετά ποιος θα θέλει να σε γ…; Ντρέπεσαι, ακούνε για τα αίσχη σου; Λέτε ότι έχετε 8 διαμερίσματα, αλλά γιατί κανένας δεν σας παίρνει; Αφού είστε τόσο πλούσιες… Ενας μόνο βρέθηκε και εκείνος δεν σας άντεξε. Εφυγε να σωθεί. Είδε ότι είστε όλες τρελές. Εγώ θα σας κλείσω στο ψυχιατρείο και τις τρεις, μητέρα και αδερφές».

Δικαστήριο της Βόρειας Ελλάδας έκρινε ότι όσα ισχυρίζεται η διαζευγμένη ήταν ψευδή, όπως ψευδές ήταν ότι η μητέρα και οι δύο αδελφές διατηρούσαν σεξουαλικές σχέσεις με τον 68χρονο. Η συμπεριφορά αυτή μάλιστα έβλαψε την τιμή και την υπόληψη της θιγόμενης κοπέλας.

Από την πλευρά της, η υβρίστρια, ενώπιον των δικαστών, αρνήθηκε ότι συνέβη το επίμαχο περιστατικό στη στάση του λεωφορείου. Αντίθετα, ισχυρίστηκε ότι οι δύο αδελφές «με έβριζαν και με περιγελούσαν αναίτια, μου πετούσαν πέτρες και δεν με άφηναν χωρίς να μ’ ενοχλούν, ακόμη και όταν βγαίνω στο μπαλκόνι της οικίας μου», κάτι όμως που δεν αποδείχθηκε.

Τελικά, η διαζευγμένη καταδικάστηκε σε φυλάκιση 10 μηνών, με τριετή αναστολή για συκοφαντική δυσφήμηση. Ωστόσο, προσέφυγε στον Άρειο Πάγο ζητώντας να αναιρεθεί η καταδικαστική για την ίδια απόφαση.

Οι αρεοπαγίτες με τη σειρά τους απέρριψαν την αίτησή της ως αβάσιμη, επικύρωσαν την ποινή και της επέβαλαν και τα δικαστικά έξοδα, ύψους 250 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις