ΣΙΝΕ

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ - ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ (Τ.Ε.Π.) ΤΟΥ Γ.Ν. ΓΡΕΒΕΝΩΝ.

Η Διοίκηση του Γ.Ν. Γρεβενών με χαρά ενημερώνει τους πολίτες της Π.Ε. Γρεβενών ότι στα πλαίσια του σχεδίου του Υπουργείου Υγείας  και της Κυβέρνησης για την ανακαίνιση και εκσυγχρονισμό των Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών... (ΤΕΠ) 80 Νοσοκομείων και 156Κέντρων Υγείας, μας κοινοποιήθηκε η ανάρτηση τευχών δημοπράτησης από την 3η Υ.ΠΕ. για τον διαγωνισμό  ως προς την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου:

"Αναβάθμιση - Ανακαίνιση - Εκσυγχρονισμός και Αναδιαρρύθμιση Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π.) του Γ.Ν. Γρεβενών"

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης –NextGenerationEU. Στο πλαίσιο της ανωτέρου δράσης, το ΤΑΙΠΕΔ, λειτουργώντας κατ’ εντολή, στο όνομα και για λογαριασμό του δικαιούχου, διενεργεί το διαγωνισμό σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 5Β του ν. 3986/2011 για την ανάθεση του έργου του θέματος, με Αναθέτουσα Αρχή την Διοίκηση της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας.

Στις 26-05-2023 δημοσιεύτηκε η διακύρηξη από την 3η Υ.ΠΕ. ως αρμόδια αναθέτουσα αρχή για το έργο ΤΕΠ Γ.Ν. Γρεβενών συνολικού προϋπολογισμού 1.506.552,09€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Από τη Διοίκηση

του  Γ. Ν. Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια: