ΣΙΝΕ

Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

Tμήμα αιμοδοσίας Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών

Με χαρά και μεγάλη ικανοποίηση ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας, ότι το τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών, βρίσκεται στην 14η θέση, στο σύνολο των 20 καλύτερων επιδόσεων, στη... συλλογή του εθελοντικά προσφερόμενου αίματος, σύμφωνα με ανακοίνωση του εξέδωσε το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ)  στις 03/06/2023.

Το προσωπικό της Αιμοδοσίας Γρεβενών οφείλει να ευχαριστήσει όλους τους εθελοντές αιμοδότες και τους Συλλόγους Εθελοντών Αιμοδοτών, που προσφέρουν αλτρουιστικά το αίμα τους για το συνάνθρωπο, ενισχύοντας έτσι την κοινωνική αλληλεγγύη και την ανθρώπινη συνεισφορά.


Το αποτέλεσμα όμως αυτής της προσπάθειας δε θα μπορούσε να επιτευχθεί χωρίς τη συντονισμένη και καθοριστική συνεργασία του τμήματος, με την Ιατρική, Νοσηλευτική και Διοικητική Υπηρεσία, οι οποίοι ανταποκρίνονταν άμεσα σε κάθε αίτημά μας καθώς και τους οδηγούς της υπηρεσίας για τη μεταφορά μας στις οργανωμένες αιμοδοσίες των Συλλόγων.

Τέλος ευχαριστούμε ιδιαιτέρως  τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου μας, την Κα Καπάτου Ευτυχία, για τη στήριξη  του έργου μας, με κάθε τρόπο και μέσο για την απρόσκοπτη και ομαλή λειτουργία.

Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ, ΠΡΑΞΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ.

Τμήμα Αιμοδοσίας

Γ.Ν. Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια: