ΣΙΝΕ

Τρίτη 18 Ιουλίου 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΣΚΑΤΗΣ

Η  Τομεακή Επιτροπή Γρεβενών  του ΚΚΕ απευθύνει πλατύ κάλεσμα στις λαϊκές δυνάμεις της περιφερειακής ενότητα Γρεβενών για συμπόρευση και κοινή δράση με τους υποψηφίους του κόμματος στους ...δύο δήμους. 

Μετά τη μάχη των βουλευτικών εκλογών, μετά την άνοδο σε ψήφους και ποσοστά του ΚΚΕ, τόσο πανελλαδικά όσο και στα Γρεβενά, συνεχίζουμε τη δράση μας δυναμικά στο εργατικό λαϊκό κίνημα, για ισχυρούς αγώνες που θα βάζουν εμπόδια και φρένο στις αντιλαϊκές πολιτικές.

Στη σημαντική μάχη των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών που έχουμε μπροστά μας θα δώσουμε με αισιοδοξία όλες μας τις δυνάμεις για να εκφραστεί μια ακόμα μεγαλύτερη συσπείρωση εργατικών, λαϊκών, νεανικών δυνάμεων στα ψηφοδέλτια της «Λαϊκή Συσπείρωσης».

Η Τομεακή Επιτροπή Γρεβενών του ΚΚΕ ανακοινώνει σήμερα τους υποψήφιους Δημάρχους με τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στα Γρεβενά.

Στο Δήμο Γρεβενών θα είναι η Ντάγκα Παναγιώτα,  δημοτική σύμβουλος και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο Γρεβενών.

Στο Δήμο Δεσκάτηςυποψήφιος Δήμαρχος θα είναι ο Γαλάνης Τάκης, δημοτικός  σύμβουλος και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο Δεσκάτης.

Απευθύνουμε πλατύ κάλεσμα στους εργαζόμενους, στους αγρότες, στους αυτοαπασχολούμενους, στους ανθρώπους της Τέχνης και του Αθλητισμού, στη νεολαία, στις γυναίκες, για συμπόρευση, για κοινή δράση, για τη συγκρότηση των αγωνιστικών ψηφοδελτίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης», που θα είναι με συνέπεια απέναντι στις πολιτικές που οδηγούν στην ερήμωση του νομού και μπροστά στη διεκδίκηση των δικαιωμάτων και την ικανοποίηση των αναγκών  των λαϊκών στρωμάτων της περιφερειακής ενότητα Γρεβενών.

Γαλάνης Δημήτρης του Ευθυμίου . Συνταξιούχος φιλόλογος, διευθυντής του Γυμνασίου Δεσκάτης επί εικοσαετία. Στον Πολιτιστικό Σύλλογο -ΕΜΟΔ για χρόνια, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δεσκάτης 1999-2002 και δημοτικός σύμβουλος 2003-2006 και 2019- 2023. Υποψήφιος βουλευτής Γρεβενών του ΚΚΕ στις εκλογές του Μαΐου και Ιουνίου 2012 καθώς και Μαΐου και Ιουνίου 2023.

Ντάγκα Παναγιώτα του Χρήστου. Δασκάλα στο 3ο δημοτικό σχολείο Γρεβενών. Γραμματέας της ΤΕ Γρεβενών του ΚΚΕ, δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Γρεβενών 2011-2023, Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: