ΣΙΝΕ

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023

ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ: Με το βλέμμα στο μέλλον! Έναρξη ομάδας υποδομής Κ-19

ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ Κ-19

Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει φέτος η ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ με την συμμετοχή στη Super League 2 μετά από 42 χρόνια, με την δημιουργία ομάδας Κ19 για τη σεζόν 2023-2024.

Η ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ, πιστή στο αναπτυξιακό της σχέδιο για την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου στην περιοχή, προχωρώντας στην επόμενη φάση για τους νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της Δυτικής Μακεδονίας, ανακοινώνει την έναρξη της ομάδας υποδομής Κ-19. Η ομάδα Νέων θα αγωνιστεί στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League 2.

Στόχος της ομάδας η προετοιμασία των νεαρών ποδοσφαιριστών και η προώθησή τους τους ώστε να αποτελέσουν μέλη του ρόστερ της ομάδας μας στις επαγγελματικές κατηγορίες. Η ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ, με την δημιουργία της ομάδας υποδομής Κ-19, θα δώσει την ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές της περιοχής, θα ενισχύσει το δικό της ροστερ, αλλά θα προετοιμάσει ποδοσφαιριστές για ακόμη μεγαλύτερες κατηγορίες, ενισχύοντας παράλληλα και το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το αναπτυξιακό πλάνο της ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ είναι υπό την καθοδήγηση του αγωνιστικού μας διευθυντή Στέφανου Γκουρτσούλη. Προπονητές της ομάδας θα είναι ο Ιωάννης Παρασκευάς κάτοχος διπλώματος UEFA Β, άμεσος συνεργάτης του ο Γεώργιος Τσέπουρας κάτοχος διπλώματος UEFA B και πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όσους ενδιαφέρονται για τη συμμετοχή τους και όλες τις λεπτομέρειες αναφορικά με τη λειτουργία της ομάδας υποδομής Κ-19 επικοινωνήστε: Στέφανος Γκουρτσούλης  Kιν. 6946795541

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις