ΣΙΝΕ

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023

ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ: Νέος προπονητής της ομάδας μας ο Άγγελος Διγκόζης

Η ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Άγγελο Διγκόζη, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας.

Ο Άγγελος Διγκόζης είναι γεννημένος...

στις 19 Μαρτίου 1974 και είναι κάτοχος UEFA PRO. Πραγματοποίησε καριέρα ως ποδοσφαιριστής αγωνιζόμενος σε Απ. Καλαμαριάς, Βέροια, Καβάλα, ΟΦΗ Ηρακλείου Κρήτης, Ολυμπιακό Λευκωσίας, Άρη Θεσσαλονίκης, Λάρισα (κατάκτηση κυπέλλου Ελλάδος 2007-συμμετοχή Europa League), Ξάνθη, Πανσερραϊκό, αγωνίστηκε στο σύνολο 435 παιχνίδια και σημείωσε 42 γκολ ως αμυντικός μέσος.

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τον Πανθρακικό 2011-13 και από τότε έχει καθίσει στον πάγκο των ομάδων Παναχαϊκή, Τύρναβος, Τρίκαλα, Αιγινιακός, Κέρκυρα, Καβάλα, Δόξα Δράμας, Πανηλειακός, Πανσερραϊκός, Ο.Φ. Ιεράπετρας και Διαγόρα, μετρώντας περισσότερους από 300 αγώνες σε επαγγελματικές κατηγορίες με αρκετές επιτυχίες.

Ολόκληρη η οικογένεια της ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ εύχεται καλή επιτυχία στον νέο μας προπονητή και ευελπιστούμε ότι με το πείσμα την υπομονή και την επιμονή που τον διακατέχει, θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα μας.

Η Διοίκηση θα παρουσιάσει τον νέο προπονητή της ΠΑΕ ΦΣ Κοζάνης στα Μ.Μ.Ε, τις επόμενες ημέρες.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις