ΣΙΝΕ

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

Τον «τελείωσε» με 5 μόνο λέξεις: Ο Στέφανος Κασσελάκης «έσβησε» τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη μετά από όσα είπε για το Blue Horizon

Η ακατανόητη δήλωση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για την τραγωδία στο Blue Horizon, ότι υπάρχουν “αυτοί που θρηνούν τον αδικοχαμένο και υπάρχουνε κι αυτοί που θρηνούνε για αυτούς που πήγαν να κάνουν τη δουλειά τους, να... φέρουν πίσω ένα μισθό, ένα μεροκάματο και σήμερα βρίσκονται κατηγορούμενοι για δολοφονία”, προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων.
Όλοι μιλούν για τον Κασσελάκη

Μεταξύ αυτών που εξοργίστηκαν με τη δήλωση, που μοιάζει να βάζει στην ίδια μοίρα τον νεκρό με τους αυτουργούς του εγκλήματος, ήταν και ο Στέφανος Κασσελάκης. Που σχολίασε και το γεγονός ότι ο υπουργός Ναυτιλίας προέρχεται από τον κομματικό σωλήνα και όχι από την αγορά και είναι και γόνος παλαιού πολιτικού.
“Αχρηστο κομματικό σωλήνα” τον αποκάλεσε ενώ έκανε λόγο για “ασυναίσθητες βαρονίες”:

“Όταν μου μετέφεραν τη δήλωση του υπ. Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, νόμιζα ότι ήταν fake news. Είδα το βίντεο τρεις φορές για να το πιστέψω. Πώς να συλλάβει ο άχρηστος κομματικός σωλήνας της ΟΝΝΕΔ την ανθρώπινη ανάγκη; Η Ελλάδα πρέπει να τελειώνει με τις ασυναίσθητες βαρονίες.”

Δεν υπάρχουν σχόλια: