ΣΙΝΕ

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

«Εδοξάσθη κρυπτόμενος και εξευτελίσθη εμφανιζόμενος»

Για ακόμη μία φορά, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κ. Ταταρίδης σε έναν τηλεοπτικό μονόλογο, μιας και τον δημόσιο διάλογο δεν τον αντέχει, απέδειξε την ολική ανεπάρκειά του, να ανταποκριθεί στις... απαιτήσεις της σύγχρονης αυτοδιοίκησης και της πολιτικής αντίληψης της εποχής μας.

Με απόλυτα διχαστικό, συκοφαντικό και απαξιωτικό λόγο, επιχειρεί να συνδέσει υποψήφιους του συνδυασμού μας «ΓΡΕΒΕΝΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» με σχέσεις συναλλαγής με την απερχόμενη Δημοτική Αρχή, χωρίς φυσικά αυτό ούτε να συμβαίνει, ούτε να αποδεικνύεται με κανένα τρόπο.

Μάλλον ξέχασε ότι αυτός ήταν που περιέλαβε στο συνδυασμό του, έμπιστους ειδικούς συνεργάτες του νυν Δημάρχου (τον οποίο κατά τα άλλα κατηγορεί) και συγγενικά τους πρόσωπα, γεγονός που από μόνο του είναι ο ορισμός της πολιτικής συναλλαγής.

Η δε αναφορά του στον επικεφαλής του συνδυασμού μας Χρήστου Τριγώνη ως «τυχαίο άνθρωπο, που τυχαία βρέθηκε στα Γρεβενά», κρίνεται για αυτόν ως απόλυτα λογική και μη παρεξηγήσιμη αφού όντως ο Κ. Ταταρίδης σε όλη του τη ζωή είναι γνωστό τοις πάσι ότι έχει μια ιδιαίτερη σχέση με την τύχη.

Η μπλόφα και η λάσπη δεν πιάνει σε ανθρώπους καθαρούς και ξάστερους, που το όραμά τους είναι τα Γρεβενά του αύριο και όχι του περασμένου αιώνα στον οποίο κάποιοι έχουν ξεμείνει.

Λίγες μέρες έμειναν για να τους κλειδώσουν οριστικά οι Γρεβενιώτες στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

 

Γραφείο Τύπου

Συνδυασμού

«ΓΡΕΒΕΝΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: