ΣΙΝΕ

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

Πρεμιέρα στην Κοζάνη για την Κ19 με αντίπαλο τον Μακεδονικό Θεσσαλονίκης – Αναλυτικά το πρόγραμμα

Την ομάδα του Μακεδονικού Κ-19 θα φιλοξενήσει η ομάδα μας ΦΣ Κοζάνη Κ-19 την πρώτη αγωνιστική του αναπτυξιακού πρωταθλήματος νέων της SL2, μετα από την κλήρωση πρωταθλήματος Κ19 της σεζόν... 2023/24 που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη, 21 Νοεμβρίου, στα γραφεία της Super League 2.

Η Κ19 του ΦΣ Κοζάνη, με προπονητές τους Γιάννη Παρασκευά και Γιώργο Τσέπουρα, συμμετέχει στον Α Όμιλο. Εκτός από την ομάδα του Μακεδονικού αντίπαλοι της ομάδας μας θα είναι επίσης ο Π.Ο.Τ. Ηρακλής, ο Καμπανιακός και ο Απόλλων Πόντου. Η ομάδα μας θα έχει ως έδρα το γήπεδο ποδοσφαίρου ΔΑΚ Κοζάνης, και εναλλακτικά το γήπεδο του Τ.Δ. Αιανής.

Η σέντρα έχει οριστεί για τις 10 Δεκεμβρίου, ενώ σύμφωνα με το σύστημα διεξαγωγής, οι συμμετέχουσες ομάδες – από όλη την Ελλάδα – έχουν χωριστεί σε 4 ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια, οι νικητές των οποίων θα συμμετέχουν στο τελικό Final-4 για την ανάδειξη του πρωταθλητή!

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα γιατί που η ομάδα μας αποτελείτε από παιδιά από όλη την Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας, είναι η ομάδα που θα αντιπροσωπεύει επί της ουσίας τον τόπο μας και την περιοχή μας για πρώτη φορά σε αυτόν το θεσμό.

Η Διοίκηση θέλει να ευχαριστήσει όλες τις ομάδες που εμπιστεύθηκαν του νεαρούς ποδοσφαιριστές στην ομάδα μας ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ Κ-19.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Α Ομίλου:



ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις