ΣΙΝΕ

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023

«Εγώ δεν πiνω»: Σοuρωμένος νεαρός στη γιορτή τσίποuρου λέει πως δεν έχει πıει τίποτα & τρελαivει το διαδίκτυο

Η γιορτή τσίπουρου πραγματοποιήθηκε στο Νέο Πετρίτσι Σερρών, με αφορμή την γιορτή του Αγίου Μηνά κάνοντας viral έναν Σερραίο.

Οι κάτοικοι της περιοχής που παρευρέθηκαν στην γιορτή,... χόρεψαν με την ψυχή τους, ήπιαν πολύ τσίπουρο, το οποίο έρεε άφθονο σύμφωνα με τοπικά Μέσα και διασκέδασαν.

Μία δημοσιογράφος, πλησίασε ένας από τους παραβρισκόμενους προκειμένου να κάνει δηλώσεις. Όμως τα λεγόμενα του άνδρα συνεντευξιαζόμενου δεν έβγαζαν και πολύ… νόημα απόρροια του πολύ ποτού. Ο ίδιος όμως δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα και την δημοσιογράφο πως «εγώ δεν πίνω τσίπουρο» χωρίς όμως να πείθει ιδιαίτερα.

Ο άνθρωπος που προφανώς διασκέδαζε, είπε στην δημοσιογράφο: «Σαν το στα της Βαλίτσας δεν υπάρχει ράτσα πιστέψτε με. Είμαστε οι πρώτοι, βγάλαμε και δήμαρχο τον Τάσσιο τον Γεώργιο και είμαστε Α Εθνική».

Η δημοσιογράφος στη συνέχεια τον ρώτησε «το τσίπουρο που μοιράζεται εδώ στον κόσμο ωραίο σήμερα;» κι εκείνος απάντησε εμφανώς μεθυσμένος «εγώ δεν πίνω τσίπουρο, δεν είμαι πότης. Δεν πίνω».

«Έτσι όμως λέγεται η γιορτή» του είπε η δημοσιογράφος και ο κάτοικος του χωριού απάντησε «ξεκάθαρα»: «Να και να και να να να ναι. Φαΐ φουλ του φουλ. Φουλ του φουλ».

Το στιγμιότυπο έγινε viral στα social media. Παρακολουθήστε το συμβάν στο YOUTUBE:



Δεν υπάρχουν σχόλια: