ΣΙΝΕ

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

Στα μαúρα, καθıσμένος & εμφανώς καταβεβλnμένος: Φωτογραφiα ντοκοuμέντο του Σταμάτη Γαρδέλη απó το Δαφνi

Περίπου ένας μήνας έχει περάσει από την εκπομπή “Ακόμα δεν είδες τίποτα” όπου ο Σταμάτης Γαρδέλης αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Ένα από αυτά είναι ο πλειστηριασμός του σπιτιού του στο... Πόρτο Γερμανό, λόγω ενός γραφειοκρατικού προβλήματος που έχει προκύψει.

Σταμάτης Γαρδέλης: Στο ψυχιατρείο ο ηθοποιός

Βιώνοντας αυτήν την κατάσταση έχει φτάσει στην απόγνωση και αντιμετωπίζει αυτοκτονικές σκέψεις. Ως αποτέλεσμα, έλαβε την απόφαση να ζητήσει βοήθεια.Και παραμένει νοσηλευόμενος στην Α’ Ψυχιατρική Κλινική στο “Δαφνί” για μια εβδομάδα.

Η φωτογραφία του Σταμάτη Γαρδέλη από το Δαφνί

Σε επικοινωνία που είχε η Σάσα Σταμάτη και η On Time μαζί του, ο Σταμάτης Γαρδέλης επιβεβαίωσε το γεγονός Μάλιστα, κατά την διάρκεια της νοσηλείας του, τον επισκέφθηκε και ο δημοσιογράφος, Αλκίνοος Μπουνιάς.

«Ζήτησα βοήθεια για τις αυτοκτονικές μου τάσεις, που με έφτασαν στο σημείο να φουντάρω από τον έκτο, γιατί τα χάνω όλα. Έχω ένα χρέος 80.000 ευρώ, που η εφορία μού το κάνει απαιτητό και βγάζει το σπίτι μου σε πλειστηριασμό στον Νέο Κόσμο. Αυτό οφείλεται σε μια αυθαίρετη δόμηση στο Πόρτο Γερμενό, την οποία περιμένω μαζί με άλλους περιοίκους να αποχαρακτηριστεί από το δασικό χάρτη, όμως η Πολεοδομία Ελευσίνας κωφεύει και κάθε χρόνο με τιμωρεί με τέλη διατήρησης, με αποτέλεσμα να έχουν φτάσει στο δυσβάστακτο ποσό των 80.000 ευρώ»

Σταμάτης Γαρδέλης: «Ζήτησα βοήθεια για τις αυτοκτονικές μου τάσεις»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις