ΣΙΝΕ

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023

Σύσκεψη ιδιωτικών υπαλλήλων στο Εργατικό Κέντρο Γρεβενών

Θα συζητηθούν τα προβλήματα των εργαζομένων του κλάδου.

Ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Γρεβενών πραγματοποιεί σύσκεψη την Κυριακή 17 Δεκέμβρη, στις 6:30 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Γρεβενών, με σκοπό...

να ενημερώσει τα μέλη του για όλα τα μέτρα που έχουν ληφθεί το τελευταίο διάστημα και αφορούν τον κλάδο των ιδιωτικών υπαλλήλων.

Δεν γίνεται να μείνουμε θεατές απέναντι στα μεγάλα και πολύ οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι οι εργαζόμενοι. Η ακρίβεια πλέον ακουμπά όλα τα είδη καθημερινής κατανάλωσης, τα τρόφιμα, την Ενέργεια (ρεύμα, φυσικό αέριο, πετρέλαιο, καύσιμα), τα απλησίαστα ενοίκια και τις δόσεις δανείων που συνεχώς αυξάνονται, τα υπέρογκα έξοδα  για αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες, που καλύπτουν τις ανάγκες των οικογενειών μας. Οι κουτσουρεμένοι μισθοί με δυσκολία καλύπτουν τις πρώτες μέρες του μήνα. Τα διάφορα "pass", τα "καλάθια" και οι "μειωμένες τιμές" δεν αποτελούν λύση. Το νοσοκομείο είναι στα όρια της συντριβής.

Ανάμεσα στα άλλα θέματα θα συζητηθούν τα ζητήματα της ανεργίας, των απλήρωτων εργαζομένων, των απολύσεων, της ισοπέδωσης των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: