ΣΙΝΕ

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024

Ημερίδα με θέμα: Πρώτες βοήθειες για την αντιμετώπιση ανακοπής (ΚΑΡΠΑ) στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών

Πρώτες βοήθειες για την αντιμετώπιση ανακοπής (ΚΑΡΠΑ), τη λειτουργία και τη σωστή χρήση του απινιδωτή καθώς και Πρώτες βοήθειες σε περίπτωση πνιγμού από τροφές...
Ο διευθυντής, κ. Νικόλαος Μπούσιος και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς το ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας - τμήμα ΕΚΑΒ Γρεβενών γιατί Σχολείο δεν είναι μόνο Γλώσσα, Μαθηματικά και Ιστορία.

Σχολείο είναι Δράσεις, εκδηλώσεις, δραστηριότητες, συνεργασίες με φορείς και κοινωνικές υπηρεσίες, ώστε οι μαθητές να αποκομίσουν σημαντικές πληροφορίες και χρήσιμες γνώσεις για την υγεία, τον Πολιτισμό, τη ΖΩΗ γενικά.

Σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας - τμήμα ΕΚΑΒ Γρεβενών, πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας Ημερίδα με θέμα: "Πρώτες βοήθειες για την αντιμετώπιση ανακοπής (ΚΑΡΠΑ) , τη λειτουργία και τη σωστή χρήση του απινιδωτή καθώς και Πρώτες βοήθειες σε περίπτωση πνιγμού από τροφές".

Οι μαθητές της Ε' και ΣΤ' τάξης ήταν οι πρωταγωνιστές σε όλη αυτή τη διαδικασία. Μια ακόμη πολύτιμη εμπειρία στο βιογραφικό τους, που ίσως κάποτε φανεί χρήσιμη - αν και ευχόμαστε να μη χρειαστεί - . Εξάλλου οι Πρώτες βοήθειες και η Πρόληψη σώζουν ΖΩΕΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ !!!

Επιθυμία όλων μας είναι η εδραίωση αυτής της ανιδιοτελούς σχέσης και συνεργασίας και με άλλες δράσεις - προσφορές και στο μέλλον! Ευχαριστούμε από καρδιάς.

Ο Διευθυντής του Σχολείου
Νικόλαος Μπούσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: