ΣΙΝΕ

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

Κως: Αστυνομικοί «μπάλωσαν» λακκούβα στον δρόμο και βρήκαν τον μπελά τους – ΒΙΝΤΕΟ

Τον μπελά τους βρήκαν δύο αστυνομικοί στην Κω οι οποίοι πριν λίγες ημέρες, πήραν πρωτοβουλία να «μπαλώσουν» λακκούβα επί του οδοστρώματος γεγονός που σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, προκάλεσε την αντίδραση του... Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, ενώ ταυτόχρονα διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kosnews24.gr, τις προηγούμενες ημέρες αστυνομικοί της τροχαίας είχαν ενημερώσει σχετικά τις αρμόδιες υπηρεσίες καθώς η λακκούβα, η οποία βρισκόταν στην επαρχιακή οδό Κω-Χωρίων, είχε προξενήσει ζημιές σε πολλά διερχόμενα αυτοκίνητα.


Σύμφωνα με το vimatisko.gr, πριν από λίγες ημέρες η Αστυνομία είχε δεχθεί δεκάδες τηλεφωνήματα από πολίτες για τις λακκούβες στη Μεσαριά (στο Επαρχιακό δίκτυο), δεδομένου ότι μέσα σε δύο ημέρες υπέστησαν ζημιές πάνω από 10 οχήματα.

Μετά τις καταγγελίες των πολιτών, αστυνομικοί βρέθηκαν στην περιοχή και αποφάσισαν να αναλάβουν δράση. Σταμάτησαν μπετονιέρα που περνούσε τυχαία και ζήτησαν από τον οδηγό να ρίξει λίγο μπετόν. Οι ίδιοι βοήθησαν παίρνοντας το φτυάρι κλείνοντας προσωρινά τις επικίνδυνες λακκούβες.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το vimatisko.gr:

Δεν υπάρχουν σχόλια: