ΣΙΝΕ

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024

Ανακοίνωση Αγροτικού Συνεταιρισμού

Εκδήλωση Στήριξης των Αγροτών και Κτηνοτρόφων,

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Γρεβενών εκφράζει την αμέριστη στήριξή του στους αγρότες και ...

κτηνοτρόφους της περιφερειακής ενότητας Γρεβενών στις κινητοποιήσεις τους για την διασφάλιση της βιωσιμότητας της αγροτικής παραγωγής.

Οι αγρότες της χώρας μας αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα τα τελευταία χρόνια, όπως τις συνεχείς αυξήσεις στις τιμές των αγροτικών εφοδίων, την αύξηση του κόστους παραγωγής, τις χαμηλές τιμές των αγροτικών προϊόντων, την μείωση των αγροτικών επιδοτήσεων καθώς και κλιματική αλλαγή.

Η κατάσταση αυτή έχει οδηγήσει σε μείωση των εισοδημάτων των αγροτών, σε εγκατάλειψη των αγροτικών εκτάσεων και σε αύξηση των εισαγωγών αγροτικών προϊόντων.

Ο συνεταιρισμός μας πιστεύει ότι οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να παράγουν και να εμπορεύονται τα προϊόντα τους με δίκαιες τιμές. Για το λόγο αυτό, στηρίζει τις κινητοποιήσεις των αγροτών και απαιτεί να ληφθούν άμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Ο συνεταιρισμός μας θα συνεχίσει να στηρίζει τους αγρότες στις προσπάθειές τους για την διασφάλιση της βιωσιμότητας της αγροτικής παραγωγής.

Ο πρόεδρος του Α.Σ Γρεβενών

Παυλίδης Χρυσόστομος


Δεν υπάρχουν σχόλια: