ΣΙΝΕ

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

Σάλος με το τραγούδι του Πάνου Βλάχου για Άδωνι και Πορτοσάλτε

Άδωνις Γεωργιάδης – Πάνος Βλάχος: Σάλος με στίχους τραγουδιού του ηθοποιού – Έντονη αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη: «Και αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει;»

Ντόρο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες το βίντεο που κάνει το... γύρο του διαδικτύου με τον ηθοποιό-τραγουδιστή Πάνο Βλάχο να τραγουδάει στο Σταυρό του Νότου πάνω στη σκηνή «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Αδωνι και Πορτοσάλτε».

Το βίντεο με τον Πάνο Βλάχο διαδόθηκε γρήγορα στα social media και όπως ήταν αναμενόμενο υπήρξε αντίδραση τόσο από τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη όσο και τον δημοσιογράφο Αρη Πορτοσάλτε.

Από την πλευρά του ο Αδωνις Γεωργιάδης σε ανάρτησή του στο X αναρωτιέται τι εννοεί ο ηθοποιός και αν με τη φράση να τον βάλει σε ένα σάκο, εννοεί να τον σκοτώσουν. «Δηλ να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Ενώ από τη πλευρά του ο Άρης Πορτοσάλτε ζητάει πληροφορίες για τα άτομα που τραγούδησαν τους συγκεκριμένους στίχους.
Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη για Πάνο Βλάχο

«Τί κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πράγματι ταλαντούχος ηθοποιός ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής αυτό: δηλ «να μας βάλουν εμένα και τον @ArisPortosalte σε ένα σάκο…» δηλ να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Και αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τί θα λέει ο κ. Βλάχος στις οικογένειές μας «ζητώ συγγνώμη;». Κρίμα κρίμα κύριε Βλάχε!

Δείτε το βίντεο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις