ΣΙΝΕ

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

Τς Απουκράς Μαν΄τάρα: Ανέβασαν τον πήχη της διασκέδασης οι Ποντιακοί Σύλλογοι την Τετάρτη και δίνουν τη σκυτάλη απόψε στους Τhe Gorbeats και την Στέλλα Παπαλάμπρου (video και φωτογραφίες)

Σε ένα αξέχαστο βράδυ, γεμάτο παράδοση, αυθεντικότητα, μαζικότητα και αστείρευτο κέφι και χορό είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν όλοι όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στη Κεντρική Πλατεία της πόλης, όπου, όλοι οι Ποντιακοί Σύλλογοι του... Δήμου Γρεβενών συνδιοργάνωσαν την αναβίωση του Ποντιακού Γάμου, στα πλαίσια των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου και της ΠΕ Γρεβενών «Τς Απουκράς Μαν΄τάρα».

Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσαν την Πλατεία  και, υπό τους ήχους της λύρας, διασκέδασαν με τη ψυχή τους ενώ η «νύφη» και ο «γαμπρός» απογείωσαν την εκδήλωση με την παρουσία τους.

            Εντυπωσιακή η παρουσία της Νεολαίας μας απέδειξε ότι τιμά την Ποντιακή Παράδοση και εξασφαλίζει την διαχρονικότητά της.

            Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις «Τς Απουκράς Μαν΄τάρα» συνεχίζονται απόψε το βράδυ  με την συναυλία των Τhe Gorbeats, στον κεντρικό πεζόδρομο, με ώρα έναρξης στις 21:00μμ σε ένα αποκριάτικο πάρτι που δε πρέπει να χάσει κανείς

Στο πρόγραμμα της συναυλίας προστέθηκε μια ευχάριστη έκπληξη της τελευταίας στιγμής. Η γνωστή Γρεβενιώτισσα τραγουδίστρια Στέλλα Παπαλάμπρου, θα συμμετέχει τραγουδώντας παραδοσιακά τραγούδια της περιοχής μας, καθώς και ισπανόφωνα άσματα, όπως αυτά των Ojos De Brujo κ.α.

Το τοπικό συγκρότημα The Gorbeats, ¨φιλοξενεί¨ επίσης τη σχολή χορού ”Mueve Latino” της Μαρίας Ράμμου.

https://youtu.be/saJBhHpF658
















Δεν υπάρχουν σχόλια: