ΣΙΝΕ

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Παίκτnς στον «Εκατομμuρıούχο» κάλεσε τη γuναίκα του γıα βοήθεıα και απάντnσε άγνωστоς άντρας

Διαγωνιζόμενος στον «Εκατομμυριούχο» στην Αγγλία κάλεσε τη γυναίκα του για βοήθεια και μυστηριώδης άνδρας σήκωσε το τηλέφωνο – Πώς αντέδρασε

Σε πολύ δύσκολη θέση βρέθηκε ένας διαγωνιζόμενος στο τηλεπαιχνίδι...

«Ποιος Θέλει να Γίνει Εκατομμυριούχος», όταν χρειάστηκε να πάρει τη βοήθεια τηλεφώνου.

Ο καθηγητής φυσικών επιστημών, JP Morgan, συμμετείχε στο σόου το 2020 και όταν αποφάσισε να καλέσει τη σύζυγό του, ένας μυστηριώδης άνδρας σήκωσε το τηλέφωνο.

Ο οικοδεσπότης της εκπομπής, Jeremy Clarkson, του έθεσε μία δύσκολη ερώτηση για το ποιες ημέρες είναι μέρος του Σαββατοκύριακου στη Γερμανία και ο διαγωνιζόμενος μπερδεύτηκε με τις προτεινόμενες απαντήσεις που του δόθηκαν, σύμφωνα με την εφημερίδα «Sun».

Τότε είπε: «Η θεία της γυναίκας μου ζει στη Γερμανία πάνω από 50 χρόνια, η γυναίκα μου έχει πάει μερικές φορές εκεί. Η σύζυγός μου, η οποία σε διαφορετικές χρονικές στιγμές θα ήταν πιθανώς στο ακροατήριο, είναι στο σπίτι ως ένας από τους φίλους μου στο τηλέφωνο».

Ο Τζέρεμι Κλάρκσον έδωσε το πράσινο φως για να τηλεφωνήσει στην Ελίζαμπεθ, αλλά ήταν μια ανδρική φωνή αυτή που απάντησε όταν ο JP κάλεσε στο σπίτι.

Ο παρουσιαστής προσπάθησε να αποφορτίσει την αμήχανη ένταση αστειευόμενος: «Αυτός ήταν ένας άλλος άνδρας που μόλις απάντησε στο τηλέφωνό σας, χαλαρώστε, χαλαρώστε, μπορεί να είναι εντελώς αθώος».

Μόλις το σήκωσε η σύζυγος του JP, ο Jeremy ανακάτεψε την κατάσταση ρωτώντας: «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι έχεις κάποιον εκεί μαζί σου;». «Πόσο άβολο, να τηλεφωνεί η γυναίκα του για τη βοήθεια και να απαντάει ένας άντρας» σχολίασε ένα τηλεθεατής στα social media.

Ωστόσο, ένας άλλος θεατής επεσήμανε ότι ο «μυστηριώδης άνδρας» ήταν πιθανώς μια φωνή στον τηλεφωνητή. Ο JP κατάφερε να αποχωρήσει από τον «Εκατομμυριούχο» με 64.000 λίρες – και τη σχέση του με τη σύζυγό του ανέπαφη.

Δείτε το βίντεο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: