ΣΙΝΕ

Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Απίστεuτο παρκάρıσμα – Παράτnσε αυτοκίνητο πάνω σε παρτέρı

Ένας χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο παρκάρισμα «ζωγραφιά», ενώ άλλοι θεωρούν ότι ο οδηγός δικαιούται το βραβείο του χειρότερου παρκαρίσματος

Εκεί που νομίζουμε ότι τα έχουμε δει όλα, έρχεται ένας οδηγός να μας επιβεβαιώσει ότι...

φαντασία του Έλληνα είναι πραγματικά ανεξάντλητη.

Δεν έχει τέλος, όπως φαίνεται, η ευρηματικότητα του Έλληνα οδηγού όταν αναζητάει χώρο προκειμένου να αφήσει το αυτοκίνητό του στην αστική ζούγκλα.

Τι και αν καταστήσει εφιαλτική τη ζωή των συμπολιτών του, θέτοντας τους σε κίνδυνο; Δεν του καίγεται…καρφί και έτσι δεν θα διστάσει να αφήσει το αυτοκίνητό του σε ένα πεζοδρόμιο, σε μια στάση λεωφορείων, παράλληλα με ένα άλλο και νόμιμα σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Η έμπνευση, ωστόσο, ενός οδηγού στη Θεσσαλονίκη, ξεπερνάει κάθε φαντασία. Όπως βλέπουμε στη φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στην ομάδα «Είμαι Ελληναράς, και παρκάρω όπου γουστάρω», στο Facebook, ο οδηγός αυτού του κόκκινου Toyota Yaris
θεώρησε σοφό να αποφύγει την ταλαιπωρία εύρεσης θέσης στάθμευσης στην περιοχή της Βαλαωρίτου, στο κέντρο της πόλης, αφήνοντάς το πάνω σε έναν μικρό κόμβο!

Η συγκεκριμένη ανάρτηση, μέσα σε λίγες ώρες, είχε συγκεντρώσει κοντά στις εκατοντάδες αντιδράσεις και σχόλια, με τους χρήστες να μην πιστεύουν στα μάτια τους.

Άπαντες αποδοκιμάζουν τον εμπνευστή αυτού του παρκαρίσματος, με κάποιους ωστόσο να διανθίζουν το σχόλιο τους με μεγάλες δόσεις χιούμορ.

παρκάρισμα για Όσκαρ στη Θεσσαλονίκη

Ένας χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο παρκάρισμα «ζωγραφιά», ενώ κάποιοι άλλοι θεωρούν ότι ο οδηγός του συγκεκριμένου ιαπωνικού μοντέλου δικαιούται το βραβείο του χειρότερου παρκαρίσματος, για την παραλαβή του οποίου ανέβηκε… στο βάθρο.

παρκάρισμα για Όσκαρ στη Θεσσαλονίκη

 

παρκάρισμα για Όσκαρ στη Θεσσαλονίκη

Πηγή: carandmotor.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: