ΣΙΝΕ

Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Αυτός είναι ο 31χρονος αστυνομικός που σκοτώθηκε στον Πειραιά – Το χρονικό της τραγωδίας (εικόνες)

Τραγωδία εκτυλίχθηκε στον Πειραιά το πρωί της Τρίτης καθώς υπάρχει νεκρός 31χρονος από την κατάρρευση τμήματος διώροφου εγκαταλελειμμένου κτιρίου στο οποίο γίνονταν εργασίες την οδό... Νεωρίων στο Πασαλιμάνι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο νεκρός είναι 31 ετών και ειδικός φρουρός στο επάγγελμα, ενώ είχε πάει στην οικοδομή για ένα επιπλέον μεροκάματο.


δειτε video εδω

Όπως αναφέρει η Πυροσβεστική, ο άνδρας βρισκόταν σε φορτηγό όχημα, το οποίο καταπλακώθηκε από δομικά υλικά και παρόλο που στην αρχή οι άνδρες της Πυροσβεστικής που έφτασαν στο σημείο είχαν επικοινωνία μαζί του, ο άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Αuτός είναι ο 31χρονος αστυνομικός που έχασε σήμερα τη ζωή του στον Πειραιά από κατάρρευση κτιρίου

Σύμφωνα με το lawandorder.gr πρόκειται για τον 31χρονο Αγαθάγγελο Παπαδόπουλο, ο οποίος εκτελούσε εργασίες στο κτίριο, όταν τμήμα αυτού έπεσε.



Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο 31χρονος πήδηξε από το κτίριο σε καρότσα για να σωθεί, ωστόσο, ντουβάρια φέρεται να έπεσαν να τον πλάκωσαν.
Η κατάρρευση τμήματος του κτιρίου στον Πειραιά

Το συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις 09:00 το πρωί, όταν τμήμα του κτιρίου, επί της οδού Νεωρίων στο Πασαλιμάνι, κατέρρευσε.


Στο σημείο έσπευσαν 24 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα και διασωστικός σκύλος.

Από την κατάρρευση τραυματίστηκαν τρεις ακόμη άνθρωποι.

Για το περιστατικό προσήχθησαν επτά άτομα, ο εργολάβος και πέντε εργαζόμενοι. Κάτοικος της περιοχής μίλησε στο Πρώτο Θέμα για το τραγικό συμβάν.

Όπως είπε «ξαφνικά είδαμε ένα σύννεφο ακαθόριστο, στην αρχή νομίσαμε ότι είναι πυρκαγιά, ακούσαμε φωνές, είδαμε σκόνη από τα μπάζα, ένας ήταν χτυπημένος στο κεφάλι. Ένας άλλος είχε πέσει και είχε σπάσει το πόδι του. Βοήθησαν οι άλλοι εργάτες οι συνάδελφοί του και τον έβγαλαν στον δρόμο».

«Ο νεκρός ήταν μέσα στο αυτοκίνητο. Έπεσε ο τοίχος και τον πλάκωσε» συμπλήρωσε ο κάτοικος της περιοχής ο οποίος εκτίμησε ότι «έγιναν λάθος χειρισμοί, χτύπησαν λάθος σημείο και έπεσε το κτίριο».












Υπάρχουν επίσης τρεις τραυματίες εργάτες που βρίσκονταν στο κτίριο για τις εργασίες, ενώ ακόμα δεν έχουν γίνει σαφείς οι λόγοι για τους οποίος κατέρρευσε το τμήμα του κτιρίου, αλλά πιθανότατα πρόκειται για πρόβλημα στατικότητας που επιβαρύνθηκε από τις εργασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: