ΣΙΝΕ

Τρίτη 2 Απριλίου 2024

Τι θα γίνει αν ανταλλάξεις πλευρά κρεβατιού με τον σύντροφό σου;

Υπάρχουν πολλά πράγματα, τα οποία μπορούν να διαπραγματευτούν 2 άτομα σε μία σχέση. Κάποια από αυτά μπορεί να είναι η επιλογή εστιατορίου, ο τρόπος διασκέδασης, το φαγητό που θα φάνε, η σειρά που θα παρακολουθήσουν και... ούτω καθεξής. Ωστόσο, κάτι που δεν μπορούν να «θυσιάσουν» καθόλου εύκολα είναι η πλευρά τους στο κρεβάτι.

Αυτό το κομμάτι, δεν είναι καθόλου αθώο, καθώς όταν κάποιος έχει «κλειδώσει» να κοιμάται σε μία συγκεκριμένη πλευρά του κρεβατιού, αργότερα όταν κάνει σχέση, μπορεί να προκύψει τσακωμός, αφού όπως προαναφέραμε, δύσκολα κάνει υποχώρηση κανείς ως προς αυτό. Ωστόσο, ποια είναι η αιτία προσκόλησης σε αυτή την συνήθεια;

Υπάρχουν πολλά πράγματα, τα οποία μπορούν να διαπραγματευτούν 2 άτομα σε μία σχέση. Κάποια από αυτά μπορεί να είναι η επιλογή εστιατορίου, ο τρόπος διασκέδασης, το φαγητό που θα φάνε, η σειρά που θα παρακολουθήσουν και ούτω καθεξής. Ωστόσο, κάτι που δεν μπορούν να «θυσιάσουν» καθόλου εύκολα είναι η πλευρά τους στο κρεβάτι.

Αυτό το κομμάτι, δεν είναι καθόλου αθώο, καθώς όταν κάποιος έχει «κλειδώσει» να κοιμάται σε μία συγκεκριμένη πλευρά του κρεβατιού, αργότερα όταν κάνει σχέση, μπορεί να προκύψει τσακωμός, αφού όπως προαναφέραμε, δύσκολα κάνει υποχώρηση κανείς ως προς αυτό. Ωστόσο, ποια είναι η αιτία προσκόλησης σε αυτή την συνήθεια;

Ειδικοί λένε ότι οι άνθρωποι έχουν την τάση να μπαίνουν σε μια ρουτίνα, με το να κοιμούνται σε μία συγκεκριμένη πλευρά του κρεβατιού και αν αλλάξει αυτό, δεν νιώθουν το ίδιο άνετα και έτσι χειροτερεύει η ποιότητα ύπνου τους. Παρά ταύτα, άλλοι ειδικοί ισχυρίζονται ότι, αν ανταλλάξεις πλευρά κρεβατιού με τον σύντροφό σου, τότε θα γίνει πιο spicy η σχέση. Αυτό όμως πώς μπορεί να συμβεί και τι δείχνει μία τέτοια κίνηση;

Προθυμία για συμβιβασμό
Οι σχέσεις έχουν να κάνουν με συμβιβασμούς και η δυνατότητα προσαρμογής στις ανάγκες του συντρόφου σου είναι βέβαιο ότι θα σε φέρει πιο κοντά του. Το να συμφωνήσεις να κάνεις αυτή την παραχώρηση, δείχνει ότι προτεραιότητά σου είναι και η άνεση του άλλου, γεγονός που κάνει το ταίρι σου αυτόματα να νιώσει ξεχωριστό.

Ενισχύει την οικειότητα
Το να μοιράζεσαι κάτι τόσο προσωπικό, όπως τον χώρο που κοιμάσαι με κάποιον άλλον, είναι μεγάλη υπόθεση. Για αυτό τον λόγο, η ανταλλαγή πλευρών στο κρεβάτι, ενισχύει αυτή την οικειότητα ανάμεσά σας, αφού δείχνει ένα επίπεδο εμπιστοσύνης και άνεσης μεταξύ σας.

Αναζωπυρώνει τη σχέση
Αν έχετε κολλήσει σε μια ρουτίνα, μπορείτε να αναζωπυρώσετε τη σπίθα στη σχέση σας σπάζοντας τη συνήθη ρουτίνα του ύπνου σας και δοκιμάζοντας μια νέα στάση ύπνου στο κρεβάτι. Αυτός ο ενθουσιασμός μπορεί να μεταφερθεί και σε άλλες πτυχές της σχέσης σας. Αλλάζοντας πλευρές δημιουργείτε έναν αυθορμητισμό, ο οποίος δεν ξέρεις ποτέ πού μπορεί να οδηγήσει. Δεν είναι απαραίτητο να διατηρήσεις μια πειθαρχημένη ρουτίνα εναλλαγής στην κρεβατοκάμαρα. Η εναλλαγή κάθε λίγες εβδομάδες είναι αρκετή, για να κρατήσει τα πράγματα ενδιαφέροντα.

Σημείωση: Η εμπειρία του καθενός με την εναλλαγή πλευρών μπορεί να διαφέρει, οπότε αν δεν κάνετε έναν έλεγχο μεταξύ σας μετά από κάθε δοκιμή, υπάρχει πιθανότητα αυτό που ξεκίνησε ως ένα ακίνδυνο πείραμα να καταλήξει σε δυσαρέσκεια. Φρόντισε, λοιπόν, να συνεχίσεις να επικοινωνείς με τον σύντροφό σου μετά από αυτή την αλλαγή στην ρουτίνα ύπνου.

Πηγή: ladylike.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: