Το φιλέτο κοτόπουλο θεωρείται μια πολύ καλή πηγή πρωτεΐνης για όσους προσέχουν τη διατροφή τους ή θέλουν να χάσουν μερικά κιλά.
Μόνο που τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί μια αύξηση ύψους στα... ποσοστά λίπους των πουλερικών, η οποία στις ΗΠΑ φτάνει αγγίζει το 224%.
Η Οργάνωση «Compassion in World Farming» για τη βελτίωση των συνθηκών και πρακτικών στις μεγάλες κτηνοτροφικές μονάδες δημοσίευσε ένα βίντεο που εξηγεί πότε ένα φιλέτο κοτόπουλο έχει μεγαλύτερη ποσότητα λίπους από αυτή που θα έπρεπε.
Το μυστικό, σύμφωνα με τους ειδικούς, βρίσκεται στις λευκές ραβδώσεις που εμφανίζονται πολλές φορές παράλληλα με τους μύες του κρέατος.
Όσο πιο μεγάλες και ορατές είναι, τόσο χειρότερη είναι η ποιότητα του κοτόπουλου, καθώς το ποσοστό πρωτεΐνης μειώνεται σημαντικά.
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ BLOG ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ kostasdigos@yahoo.gr
Τετάρτη 15 Μαΐου 2024
Μην αγοράζετε φιλέτα κοτόπουλου που έχουν αυτή την εμφάνιση
==► ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ▼

Ανακαλούνται δημοφιλή χριστουγεννιάτικα σοκολατάκια από τα LIDL

Σοκ σε νοσοκομείο της Ελλάδας: Γυνα...

Συναγερμός για πασίγνωστη κρέμα που...

45χρονος Αρτινός έμεινε ανάπηρος με...

Οι περιπτώσεις καρκίνου του θυρεοει...

Μουδιασμένα χέρια: Είναι φυσιολογικό ή σημάδι προβλήματος;

Τεντώστε τον παράμεσο σας με τον αν...

Συναγερμός για πασίγνωστη κρέμα που...
.jpg)
Πραγματοποίηση Επιχειρησιακής άσκησ...

Πώς το λούσιμο των μαλλιών στο κομμ...

Μπουγέλωσαν τον Άδωνι Γεωργιάδη στην Άρτα

ΜΕΛΕΤΗ: Πόσοι θάνατοι στην Ελλάδα σ...
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου