Το φιλέτο κοτόπουλο θεωρείται μια πολύ καλή πηγή πρωτεΐνης για όσους προσέχουν τη διατροφή τους ή θέλουν να χάσουν μερικά κιλά.
Μόνο που τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί μια αύξηση ύψους στα... ποσοστά λίπους των πουλερικών, η οποία στις ΗΠΑ φτάνει αγγίζει το 224%.
Η Οργάνωση «Compassion in World Farming» για τη βελτίωση των συνθηκών και πρακτικών στις μεγάλες κτηνοτροφικές μονάδες δημοσίευσε ένα βίντεο που εξηγεί πότε ένα φιλέτο κοτόπουλο έχει μεγαλύτερη ποσότητα λίπους από αυτή που θα έπρεπε.
Το μυστικό, σύμφωνα με τους ειδικούς, βρίσκεται στις λευκές ραβδώσεις που εμφανίζονται πολλές φορές παράλληλα με τους μύες του κρέατος.
Όσο πιο μεγάλες και ορατές είναι, τόσο χειρότερη είναι η ποιότητα του κοτόπουλου, καθώς το ποσοστό πρωτεΐνης μειώνεται σημαντικά.
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ BLOG ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ kostasdigos@yahoo.gr
Τετάρτη 15 Μαΐου 2024
Μην αγοράζετε φιλέτα κοτόπουλου που έχουν αυτή την εμφάνιση
==► ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ▼

Χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρ...

Aυτό ειναι το διάσημο τσάι που ανακλήθηκαν 900.000 φακελάκια λόγω φυτοφαρμάκων

Ένα φαγητό που δεν πρέπει να τρώμε ...

Συναγερμός για την σοκολάτα Ντουμπά...

Εκτεθήκαμε διεθνώς: Ελληνικό σκεύος ευθύνεται για δηλητηρίαση Γάλλου από μόλυβδο

Πώς να ελέγξετε αν το μέλι είναι πραγματικό ή ψεύτικο

Ψωμί με σκόνη εντόμων στην ΕΕ – Ευρωπαίοι αρτοποιοί απαντούν

Παράπονα και Καταγγελίες των Ελλήνω...

15η Μαρτίου: Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή & το Καταναλωτικό Κίνημα στην Ελλάδα

Ινστιτούτο Καταναλωτών : Τρόφιμα πο...

Δεσκάτη: Αποστολή Κινητών Ιατρικών Μονάδων 04 Ιουλ - 06 Ιουλ 2025

ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΠΡ...
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου