ΣΙΝΕ

Σάββατο 25 Μαΐου 2024

Η αναφορά Βελόπουλου που εξόργισε τον πρωθυπουργό (video)

Σε υψηλούς τόνους συνεχίζεται η συζήτηση για την ακρίβεια στην Ολομέλεια της Βουλής, με τα «αίματα να ανεβαίνουν» πριν από λίγο μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Κυριάκου Βελόπουλου.
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, μιλώντας από το βήμα της Ολομέλειας, υποστήριξε πως... ο πρόεδρος του ΣΕΒ ανέφερε σε πρόσφατο συνέδριο πως «στο μυαλό των ξένων, η κατάσταση στην Ελλάδα σε Δικαιοσύνη και Δημόσια Διοίκηση είναι απελπιστική», προκαλώντας την αντίδραση του πρωθυπουργού που αμφισβήτησε τα λεγόμενα του προέδρου της Ελληνικής Λύσης και του ζήτησε να καταθέσει τα σχετικά στοιχεία.

Η αναφορά που πυροδότησε ωστόσο την «έκρηξη» του πρωθυπουργού ήρθε στην επόμενη αναφορά του Κυριάκου Βελόπουλου. «Πόσα χρόνια πρέπει να κυβερνήσετε για να κάνετε μεταρρυθμίσεις; Πόσα χρόνια θα αφήνετε να πηγαίνει πολίτης στην εφορία και να τον εκβιάζει εφοριακός που ήταν μάλιστα και δικό σας στέλεχος;», ρώτησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης;

Ο πρωθυπουργός παρενέβη, τονίζοντας πως οι αναφορές αυτές είναι αναληθείς, με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης να επανέρχεται ισχυριζόμενος πως ο συγκεκριμένος εφοριακός είχε μάλιστα βραβευτεί και σε κομματική εκδήλωση της ΝΔ.

Τελικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σηκώθηκε από τη θέση του και αποχώρησε από την αίθουσα σε ένδειξη αποδοκιμασίας των όσων ανέφερε ο Κυριάκος Βελόπουλος, λέγοντάς του μάλιστα πως «μέσα σε 2 λεπτά είπε 3 απίστευτα ψέματα».


Δεν υπάρχουν σχόλια: